Nike Hypervenom Schoenen

nike hypervenom schoenen

De Nike Hypervenom schoenen & zaalvoetbalschoenen hebben een Flyknit technologie. Een beetje te vergelijken met de Nike Magista en Nike Mercurial Superfly lijn.

direct bestellen vsd

voetbalshop logo

direct bestellen vsd

unisportstore button


De Nike Hypervenom schoenen zijn niet alleen perfect voor zaalvoetbal maar ook voor alle sporten in de zaal. De Flyknit technologie zorgt voor een perfecte pasvorm en is speciaal ontwikkeld om snel en behendig een actie te maken. IC in de naam wil zeggen “Indoor Competition” de Nike zaalvoetbalschoenen zijn speciaal ontworpen voor gepolijste zaalvloeren.

De Nike hoge sportschoenen 2017 zijn de allereerste Nike hoge voetbalschoenen die in de zaal kunnen worden gebruikt. De hoge zaalschoenen bieden een perfecte wrijving tussen de bal en de schoen. Nike Hypervenom schoenen zijn zo licht dat het extra comfort biedt. De zaalschoen ziet er niet alleen prachtig uit maar biedt comfort en stabiliteit tijdens het sporten. Nike FootballX voetbalschoenen zijn de andere hoge zaalschoenen en geweldig populair dus we kunnen niet garanderen dat de goedkoopste aanbieder de Nike hoge zaalschoenen op voorraad heeft. In onze shop ook de prijzen voor Nike kids zaalschoenen Hypervenom.

  • Flyknit
  • Dynamic Fit Collar
  • Zaalvoetbalschoenen
  • IC: Indoor Competition
  • EVA zool

Nike Hypervenom Schoenen

De Nike zaalvoetbalschoenen hebben zoals je kunt zien een ingebouwde tong en vormt een sok in de hoge zaalschoenen. Het biedt een perfecte comfort tijdens een zware zaalvoetbalwedstrijd of natuurlijk na een paar uur fitnessen. De nieuwste Nike technologieën zijn in de Nike Hypervenom schoenen verwerkt. Het Flyknit materiaal zorgt voor flexibiliteit en een ideale pasvorm. De Dynamic Fit Collar is de geïntegreerde tong wat de kuit, enkel en zool tot één geheel maakt. Welke kleuren schoenen zijn jouw favoriet?

Hier heb je de Nike zaalvoetbalschoenen en de Nike hoge zaalschoenen. De Nike zaalschoenen 2023 zijn aan de bovenkant voorzien van Brio-kabels. De Brio-kabels zijn geplaatst om de voet en sok op positie te houden en steunen je voet dusdanig dat blessures kunnen worden beperkt. Flyknit aan de bovenkant van de schoenen geven een 3D effect. Het geeft gevoel in de bal en zorgt voor grip tijdens een actie. De zool is speciaal ontwikkeld om de perfecte actie uit te voeren. De actie kan zowel met bal en zonder bal tot in perfectie worden uitgevoerd. Een speciale EVA zool zorgt voor steun in de voet en reduceert de schokken op een harde ondergrond. Wanneer je de Nike zaalvoetbalschoenen draagt, voel je de controle tijdens een actie toenemen. Het is een prachtige hoge zaalschoen met opvallende tinten ideaal voor zaalvoetbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *