Everton Thuisshirt Rooney 2017-18

rooney shirt 2017-2018Inmiddels vertrokken maar nog steeds het Everton thuisshirt Rooney 2017-18 beschikbaar. Wayne Rooney voetbalshirts, t-shirts, kleding en meer. Voetbalshirts met naam van Everton FC waar de spits terug is op het oude nest. Deze thuisshirts met officiële bedrukking maar ook verschillende gesigneerde voetbalshirts in de shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: heren, dames, junioren en kids.

Deze voetbalshirts met rugnummer 10. Het Rooney voetbalshirt inclusief officiële nieuwe Premier League bedrukking. De club met trainer Ronald Koeman is natuurlijk blij met de terugkomst van de spits. Officiële Engeland bedrukking voetbalshirts kunnen nog worden besteld maar is gestopt als international. Rooney voetbalshirts waren altijd al populair bij Manchester United en dus nog steeds bij Everton. De bedrukking kan ook op voetbalshorts en trainingspakken.

Everton Thuisshirt Rooney 2017-18

Het Everton thuisshirt Rooney 2017-18 van hem zijn populair onder jong en oud. Truien van Everton FC en Engeland voor kinderen en volwassenen. De all-star van Engeland met de uiteenlopende kleding. Een Everton FC jersey met de bekende kleur en daaronder draagt hij Nike Hypervenom Phantoms. De wereldvoetballer martelt de verdediging en zal nog veelvuldig scoren aankomend seizoen. Cadeau-ideeën van deze man nodig? Complete voetbaluitrusting maar ook voetbalshirts en trainingspakken van deze held! Shop snel de nieuwste kleding en voetbalshirts. Liever een losse Umbro Everton thuisshirt blauw 2019-2020? Bedruk deze dan zelf.

  • Naam: Wayne Rooney
  • Club: Everton FC
  • Nationaliteit: Engelsman
  • Voetbalschoenen: Nike Hypervenom Phantoms

everton thuisshirt rooney 2017-18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *