Umbro Everton Thuisshirt Blauw 2019-2020

umbro everton thuisshirt blauw 2019-2020Koop hier het Umbro Everton thuisshirt blauw 2019-2020 in de shop. Je kunt deze via onderstaande button direct bestellen. Wil je een bezoek brengen aan Goodison Park? Je komt dan helemaal lekker binnen met dit shirt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids en senior
  • Verkrijgbaar in de maten: S tm XXXL
  • Umbro voetbalkleding

Je ziet in de rekken al dat het shirt ontworpen is met een prachtig design. Kan het voetbalshirt worden bedrukt? Uiteraard kan je de sterren achterop het shirt krijgen. Het grote verschil met het Everton FC shirt 2019/2020 van vorig jaar is de kraag. Je kunt ook direct de fan artikelen zoals een sjaal en dekbedovertrek bestellen als je naar onze aanbieder gaat.

Stelling: Everton Football Club zou met deze selectie makkelijk het linker rijtje moeten halen.

Het opvallende aan het Umbro Everton FC shirt is de sponsor SportPesa. SportPesa is een merk en staat goed te pronken op het voetbalshirt. In Nederland zal het shirt niet heel erg populair zijn maar misschien dat Marcel Brand daar wat aan kan doen. De club uit Liverpool heeft als grootste concurrent dus Liverpool FC. Voetbalshirtsdirect kiest ervoor om de beste prijs te zoeken zodat wij nooit meer teveel betalen. Deze zijn al gezocht en via de button kom je bij de goedkoopste aanbieder

Umbro Everton Thuisshirt Blauw 2019-2020

Het Umbro Everton FC voetbalshirt wordt aangeboden voor volwassenen en junioren. Deze kan dan ook worden bedrukt met witte letters en cijfers. Daarnaast is deze gemaakt met een technologie zodat je lichaam blijft ademen. Belangrijk als je een intensieve training of sportavond hebt. We kunnen nog niet veel zeggen over de transfers en andere zaken rondom de oudste club uit Barclays Premier League. De club uit Liverpool is namelijk nog nooit gedegradeerd en is al 100 jaar aanwezig. Toch hebben ze het nu wel erg moeilijk. Liever een oudere variant van het thuisshirt? Ga dan naar het Everton thuisshirt 2018-2019.

  • Competitie: Premier League
  • Sponsor: SportPesa
  • Producent: Umbro
  • Everton FC Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *