Newcastle United Shirt Sleeve 2017-2018

newcastle united shirt sleeve 2017-2018Het Newcastle United shirt sleeve 2017-2018 is het thuisshirt met lange mouwen. In onze Newcastle fanshop hebben we onder andere het nieuwste Castore Newcastle United thuisshirt 2022-2023. Wat draag je liever? Korte of lange mouwen?

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €69,95
Beschikbaar in: Xsmall – 3XL
Kleuren: wit met zwart
Beperkt beschikbaar
Accessoires: Newcastle United

Het prachtige Newcastle United shirt 2017-2018 is strakker ontworpen dan vorig seizoen. Afgelopen seizoen werd veel geklaagd over de losse kraag. Deze is vervangen door een V hals. Het Newcastle United thuisshirt 2017-2018 bestaat voor 100% uit polyester en heeft een normale pasvorm. Ben jij een echte Newcastle liefhebber dan ben je aan het juiste adres.

Newcastle United Shirt Sleeve 2017-2018

Het Newcastle United thuisshirt 2017-2018 is wederom ontworpen door Puma. Puma zorgt voor een Dry-cell technologie in de voetbalshirts zodat het altijd comfortabel aanvoelt. Je Puma voetbalshirt zal ten alle tijden droog aanvoelen omdat vocht naar de buitenste lagen wordt gedreven. FUN88 is uiteraard weer de hoofdsponsor op het Newcastle United shirt sleeve 2017-2018. Een verschil is dat nu donkerblauw is gebruikt waar vorig seizoen nog lichtblauw werd gebruikt. Verder zijn de bekende kleuren en strepen weer zichtbaar op het Newcastle thuisshirt. Een voetbalshirt bedrukken? Uiteraard kan het Newcastle United thuisshirt worden bedrukt met je favoriete speler of je eigen idee. Bij onze partners betreft het een originele bedrukking die €20,00 extra is.

  • Club: Newcastle United FC
  • Noord Engeland
  • Stadion: St. James Park
  • Bezoek hieronder NUFC

Newcastle United Voetbalreizen

Een voetbalreis Newcastle United kan worden geboekt met de Ferry of vliegtuig. Uiteraard kan je ook gaan voor alleen de Newcastle United tickets. Voor veel Nederlands is een voetbalreis Newcastle United de meest ideale voetbalreis. Het is natuurlijk een hele happening om via IJmuiden bijvoorbeeld naar Newcastle te gaan. Het is ook altijd mogelijk om een dag voor de wedstrijd een bezoekje te brengen aan het St. James Park. Je kunt dus nu met je nieuwe Newcastle United shirt sleeve 2017-2018 een bezoek brengen aan Noord Engeland. Een voetbalreis om nooit te vergeten. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Newcastle United Football Club
  • Voetbalreizen en kleding
  • Prijs vanaf €129,00
  • Vlucht | Overnachting en Tickets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *