Nike Voetbalschoenen Dames 2017

nike voetbalschoenen dames 2017De Nike voetbalschoenen dames 2017 komen uit de Nike Hypervenom Phantom 3 DF en Mercurial Superfly lijn. Vergelijkbare Nike hoge voetbalschoenen zijn de nieuwste EC17 turquoise zwart voetbalschoenen en de Nike Phantom Vision zwart witte voetbalschoenen FG.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €55,95
Beschikbaar in: dames, vrouwen en meiden
Geschikt: Natuurlijke ondergronden
Maat: 38,5 tot 45,5

De ontwikkeling van de Nike Mercurial Superfly V FG WMNS EC17 is al bezig sinds het WK voetbal 1998. Het gezicht van de Mercurial Superfly is sterspeler Ronaldo. Ronaldo is één van de snelste voetballers op de velden en daar moest een bijpassende voetbalschoen voor worden ontworpen. Waarom krijg je van de Nike voetbalschoenen dames 2017 extra snelheid? De bovenlaag van de voetbalschoen bestaat niet meer uit een lip maar is een geheel met hiel en enkel. Het geheel wordt ook wel Dynamic Fit Collar genoemd. Shop hieronder direct de goedkope Nike Mercurial Superlfy voetbalschoenen dames.

Nike Voetbalschoenen Dames 2017

Het bovenste deel van de Nike voetbalschoen is ontworpen van Flyknit Materiaal. Het geeft de Nike voetbalschoenen dames 2017 extra flexibiliteit en perfecte pasvorm. De flexibiliteit zorgt dat je voet met voetbalsok en voetbalschoen één geheel wordt. Het silicone deel in de voetbalschoen zorgt voor een 3D structuur. De structuur zorgt voor wrijving tussen bal en de nieuwe Nike voetbalschoenen dames 2017 voor extra gevoel. Je kunt dus nog sneller dribbelen en extra gevoel aan de bal meegeven. De Nike voetbalschoenen vrouwen hebben Brio-Kabels aan de bovenkant van de schoen zodat het een geheel is. Het zorgt nog meer voor een perfecte pasvorm en zoals eerder gezegd extra flexibiliteit.

  • Nieuwe technologieën
  • Voetbalschoenen met sok
  • Brio-kabels
  • Flyknit materiaal
  • Natuurlijke ondergronden en kunstgras

Voetbalschoenen Mercurial Superfly EC17

Het grote verschil tussen de eerste voetbalschoen en de Nike Mercurial Superfly V FG WMNS EC17 Pack is vooral de naam. De kabels in beide voetbalschoenen reageren wanneer je een stap zet. Ze passen zich aan wanneer het moment daar is om een vrije trap de kruising in te schieten. Het zijn een aantal technologieën die raar klinken maar zeker werken. We zijn er nog niet, de zool van de Nike Mercurial dames is speciaal ontworpen van carbonfiber. De carbonfiber houdt de voet stevig en het voelt allemaal natuurlijk aan. De langwerpige noppen aan de onderkant zorgen voor extra stabiliteit en snelheid tijdens een sprint.

Online Nike Voetbalschoenen Vrouwen

Het is een prachtig ontwerp met een Nike logo over de voorkant en aan de zijkant. Het gewicht van de dames voetbalschoenen Mercurial is 195 gram. FG wil zeggen dat de voetbalschoenen geschikt zijn voor natuurlijke ondergronden zoals gras. De prijzen van de Nike voetbalschoenen dames zijn bij de aanbieders gecontroleerd en door ons in een tabel gezet. Je zult zeker gaan shinen met deze prachtige voetbalschoenen uit onze voetbalschoenenshop. Zie ook de Nike Magista voetbalschoenen dames en Nike voetbalschoenen vrouwen roze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *