Nike Voetbalschoenen Vrouwen Roze

nike voetbalschoenen vrouwen rozeDezelfde boots als Lieke Martens? Je kunt nu de Nike voetbalschoenen vrouwen roze online kopen? Motion Blur Pack met deze geweldige Nike Mercurial Superfly V in het roze met wit. In onze voetbalshop zijn sinds het EK 2012 de voetbalschoenen dames beschikbaar. XI FG Motion Blur zijn de lage schoenen. Nike Mercurial voetbalschoenen Dream Speed nu ook als meiden en vrouwen voetbalschoenen.

Outlet voetbalschoenen
Beschikbaar in: dames, vrouwen en meiden
Maat: 36,5 tot 44 EU

Mercurial Nike voetbalschoenen met de naam Nike Mercurial Superfly V FG Motion Blur in de kleuren Roze/Grijs. Vrouwen voetbalkleding en dus voetbalschoenen met een vrouwelijke pasvorm. Lage voetbalschoenen dames in het roze zijn de Mercurial Vapor XI FG Motion Blur. De spectaculaire voetbalschoenen worden gedragen door Cristiano Ronaldo, Kevin De Bruyne, Zlatan Ibrahimovic en Alexis Sánchez. Deze sterren zijn allemaal aanvallende spelers maar ook geschikt voor middenvelders, verdedigers en keepers. Een gewicht van 191 gram zorgt voor explosiviteit, afzet en geweldige acties. Een tegenstander ben je zo voorbij in een sprint met deze geweldige voetbalschoenen.

direct bestellen vsd

Nike Voetbalschoenen Vrouwen Roze

Nike Mercurial Superfly V FG in diverse maten maar niet goedkoop. De damesvoetbalschoenen al te verkrijgen vanaf €37,45 maar dan hebben we het over andere schoenen. De speed kabels zoals ze worden genoemd met Flyknit bovendeel voor geweldige passing en schotkracht. Een Nike technologische ontwikkeling om te tegenstander stof te laten eten. Lichte voetbalschoenen met een geweldige kleurencombinatie speciaal voor dames. Bij Voetbalshirtsdirect de roze voetbalschoenen maar ook scheenbeschermers, vrouwen sneakers, voetbaltenues en nog veel meer. Je bent helemaal klaar voor de voetbaltraining en voetbalwedstrijd met deze fantastische voetbalschoenen.

  • Flyknit bovendeel
  • Hoge voetbalschoenen
  • Speed Rib kabels
  • Gewicht 191 gram
  • Sokken-achtige fit & Lockdown
  • NikeSkin en All Conditions Control
  • Maten EU 36 tot EU 44

Nike Mercurial Superfly V FG Roze welke geweldig zijn afgebeeld hierboven. Nike Motion Blur Pack heeft echt uitgepakt voor de lente. Dames en heren kunnen nu nog eenvoudiger dribbelen, passen en schieten tijdens trainingen en wedstrijden. Speed Rib kabels en een geweldige buitenzool met veters. Hoge voetbalschoenen roze om op te vallen tijdens wedstrijden en trainingen. Dynamic Fit Collar voor een perfecte pasvorm met voetbalsokken. Shop snel deze lichte voetbalschoenen met sokken. Een ideale pasvorm met geweldige noppen voor natuurgras en andere ondergronden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *