Nike Mercurial Voetbalschoenen Dream Speed

nike mercurial voetbalschoenen dream speedKoop bij ons de Nike Mercurial voetbalschoenen Dream Speed in het blauw en wit met leer. Je kunt ook eens langs bij de Nike Mercurial CR7 voetbalschoenen welke ontworpen zijn voor amateurs maar ook zeker voor Pro’s. Wat vind je van deze voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl ↑
  • In: kids, junior, dames en heren
  • Voetbalschoenen: Neymar Jr.

De Nike Mercurial schoenen vallen op doordat de sok en schoen als één geheel is. Als we kijken naar de sterspelers die deze schoenen dragen dan zien we Cristiano Ronaldo, Neymar en Mbappe. Je kunt ze vandaag bestellen en dan heb je de voetbalschoenen morgen in huis. Welke bedrag wens jij maximaal uit te geven aan voetbalschoenen?

Deze schoen met FG-noppen is geschikt voor spelen op stevig en droog natuurgras.

De Nike Mercurial’s kunnen worden gecombineerd met de diverse Europese tenues. Denk aan clubs als Real Madrid, PSG, Barcelona en United. Je kunt sinds kort je eigen Nike voetbalschoenen ontwerpen. De mogelijkheid bestaat uit een vlag en/of tekst. Je kunt voor een betere prijs ook langs de Nike Mercurial voetbalschoenen geel Fast is in the air. Shop de schoenen en deze kunnen ook gratis retour worden gestuurd.

Nike Mercurial Voetbalschoenen Dream Speed

Deze schoenen zijn speciaal ontwikkeld om meer snelheid te genereren. Je ziet het wekelijks aan de sprintkwaliteiten en vermogen om op hoge snelheid acties te maken bij Cristiano Ronaldo en Neymar. De voetbalschoenen zijn aan te schaffen in junior en heren maten. Als je kijkt nar de voetbalschoenen dan zijn deze belegd met Brio kabels wat stabiliteit en gevoel meegeeft. Het ACC Silicone zorgt voor zorgvuldige passing en geplaatste schoten. Flyknit hebben we al benoemd, het sok gedeelte aan de bovenkant.

De voetbalschoen wordt gedragen door spelers als Cristiano Ronaldo, Neymar, Kylian Mbappé en Eden Hazard

De Nike voetbalschoenen ontworpen van leer tech door sportgigant Nike. FG in de voetbalschoen wil zeggen voor natuurlijke ondergronden en natte grasvelden. Zoek je voetbalschoenen speciaal voor kunstgras of andere ondergronden? Je kunt ze allemaal krijgen in onze shop. Als je niet tevreden bent dan kan je ze kosteloos retour sturen. Hieronder nog even kort een overzicht voor deze boots.

  • Nike Mercurial Superfly VI FG
  • Cristiano Ronaldo Football boots
  • Flyknit 360
  • ACC Silicone
  • Natuurlijk ondergronden en kunstgras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *