Celtic FC Voetbalshirts New Balance 2019-2020

celtic fc voetbalshirts new balance 2019-2020Koop bij ons de Celtic FC voetbalshirts New Balance 2019-2020. Je kunt in onze shop ook direct naar het Celtic thuisshirt 2019-2020. Celtic voetbalshirts zoals het thuisshirt of uitshirt worden veel gedragen tijdens de Celtic FC voetbalreizen naar Celtic Park.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • New Balance voetbalkleding
  • Stadion: Celtic Park

Het logo van de oprichting van de club in 1888 staat ook op het voetbalshirt. Een ander item zijn de zwarte en gele accenten. Als we kijken naar prijzen gaan we terug naar 1967 toen de Europa Cup I in de lucht werd gehouden. Het voetbalshirt kan weer worden aangeschaft bij Unisportstore en volg ons als je interesse hebt in Celtic retro shirts, t-shirt, trainingskleding zoals voetbal trainingspakken. Je kunt via de button een totaaloverzicht bekijken van Celtic.

Celtic Football Club vinden we al jaren terug in de Europa. Wat te denken van de prachtige sfeer op Celtic Park.

Dafabet zien we weer in het midden als hoofdsponsor en inclusief alle denkbare logo’s. Je kunt dus het thuisshirt ook laten bedrukken. Wil jij dus een Celtic shirt bedrukken met naam en nummer? Je kunt gaan voor een bedrukking met eigen naam en nummer of van 1 van helden.

celtic fc fanshop

Celtic FC Voetbalshirts New Balance 2019-2020

Het New Balance Celtic FC thuisshirts zijn natuurlijk beschikbaar voor kinderen en volwassenen. New Balance kledingsponsor zorgt voor een fris en heerlijk gevoel. Je kunt de kleding dragen als jonge supporters maar ook voor vrouwen op de training. Alle nieuwe Celtic shirts kunnen worden bedrukt met naam en nummer. Ga jij een keer langs bij de Schotse Premier League, de Schotse beker of Europa wedstrijden van Celtic FC? Je kunt ons mailen en wij speuren het internet af naar de beste prijs. Celtic Park in Glasgow met een geweldige sfeer door de geweldige supporters. Met recht wordt Celtic ook wel “a club like no other” genoemd.

  • Club: Celtic FC
  • Schotse beker en Premier League
  • “a club like no other”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *