Puma Italie Trainingspak Groen Blauw 2019-2020

puma italie trainingspak groen blauw 2019-2020Koop bij ons het Puma Italie trainingspak groen blauw 2019-2020 als road to EK voetbal 2020. Een prachtig trainingspak uit de nieuwste lijn met de bijzondere blauwe en rode kleuren. Deze heeft een normale pasvorm voor kinderen en senioren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nieuwste trainingspakken
  • Road to EURO 2020

De nieuwste trainingspakken voor de kwalificatie van het EK maar ook voor EURO 2020 zelf. Je ziet hier een casual hoodie variant maar ze zijn er ook gewoon als trainingspakken. Dit was nou eenmaal de populairste tot nu toe. We gaan straks in de shop meer varianten tonen. Bestel je het trainingspak vandaag dan ontvang je deze morgen al in huis.

Een trainingspak om lekker in te chillen. Of je nu op de bank gaat hangen of lekker gaat sporten, deze is ideaal. Neem ook een kijkje bij het Puma Italie trainingspak groen 2020-2021. We wensen je veel plezier met de voetbalkleding

Puma Italie Trainingspak Groen Blauw 2019-2020

Puma heeft de kleding Dry-cell ontworpen. Bedruk het presentatiepak als een Lorenzo Insigne, Chiesa of als Marco Verratti variant. Je krijgt dan de initialen op de borst net als het nummer. We zijn ook erg benieuwd wat jij van het pak vindt. Na de eerste wedstrijden in de kwalificatie is het wel duidelijk dat Italia sowieso naar EURO 2020 gaat.

  • Voetballand: Italia
  • Puma voetbalkleding
  • EURO 2020 variant artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *