Celtic Thuisshirt 2019-2020

celtic thuisshirt 2019-2020Check hier het Celtic thuisshirt 2019-2020 verkrijgbaar in het groen met wit. De kleuren zijn niet bepaald een verrassing. New Balance heeft de shirt ontworpen met de bekende logo’s en gekkigheid. Je kunt deze morgen al gratis thuis ontvangen. Wat vind jij het thuisshirt van Celtic?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €58.95
  • New Balance voetbalkleding
  • Celtic Park Glasgow

We geven hieronder meer info over het Celtic thuisshirt. Met name kijken we naar het ontwerp en de stof. Uiteraard heeft het de horizontale strepen die we al jaren kennen. Het is dan ook een geweldig New Balance ontwerp. Wij hebben online rondgekeken en kwamen uit bij Unisportstore als goedkoopste aanbieder.

Iedere prof moet een keer in Celtic Park hebben gespeeld – Owen

In samenwerking met New Balance heb je een ideaal draagcomfort en voelt het thuisshirt droog aan tijdens het sporten. De klassieke kraag is teruggebracht door New Balance. NB is nieuw in de voetbalwereld maar hebben we ook al gezien bij het Liverpool thuisshirt. Zoek je een shirt voor kids ga dan voor het Celtic shirt kids 2019-2020.

Celtic Thuisshirt 2019-2020

Wil jij het Celtic FC voetbalshirt bedrukken? Je kunt kiezen voor jouw favoriete speler. Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen naam en rugnummer te bedrukken. Als we kijken naar het ontwerp van het Celtic shirt dan hebben we wederom met 100% polyester te maken. In het midden vinden we net als vorig seizoen de hoofdsponsor Dafabet. De grote club uit Schotland zal weer een aantal voorrondes moeten spelen om de Champions League groepsfase te bereiken.

We don’t care what the animals say, What the hell do we care, For all we know, Is that there’s going to be a show, And the Glasgow Celtic will be there!

Je kunt een volledige reis boeken naar Schotland inclusief verblijf, vervoer en Celtic voetbaltickets. Onderaan de pagina zie je de introductie van de Celtic FC nieuwste voetbalkleding. We wensen je in ieder geval veel plezier met het Celtic thuisshirt en wie weet zit jij binnenkort in het prachtige Celtic Park!

  1. Celtic FC is al jaren de nummer 1 van Schotland
  2. Zie ook: Celtic FC Voetbalshirts New Balance 2019-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *