adidas Celtic Thuisshirt 2022-2023

adidas celtic thuisshirt 2022-2023Een groen, wit gestreept adidas Celtic thuisshirt 2022-2023. Wil je voetbalshirts bestellen als cadeau? Het shirt is beschikbaar in verschillende maten en dus ook als shirt voor kinderen. Hoofdsponsor Dafabet staat weer in het midden en deze is voorzien van de bekende logo’s. Wat vind je dit seizoen van het groen met witte voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl

Het shirt thuis 2022/23 met de bekende groen met witte kleuren. Een voetbalshirt heeft horizontale strepen en een ontwerp van adidas. Denk jij dat ze een realistische kans maken om ver te komen in Europa? We zijn altijd benieuwd naar de verrichtingen van deze club. Zie hier ook het adidas Celtic shirt kind 2022-2023.

  • adidas voetbalshirts
  • In: kind, junior, kids, heren en vrouwen
  • Kleuren: groen met wit

In de voetbalshop het prachtige shirt voor de wedstrijden op Celtic Park. Celtic FC gaat uiteraard weer proberen om kampioen te worden van Schotland. Deze is ontworpen door adidas met een groot verschil als we kijken naar het shirt van vorig seizoen. Een strakker shirt zonder gouden accenten en verplaatsing van de groen / witte strepen. Je kunt in deze shirts ideaal sporten en een ouder voetbalshirt kan veel goedkoper uitvallen als voordeel. Het shirt komt altijd tegelijk uit met het Nike Liverpool thuisshirt rood 2022-2023.

adidas Celtic Thuisshirt 2022-2023

Deze is natuurlijk beschikbaar in de groene met witte kleuren. Je shirt bedrukken? Kies jouw speler of ga voor een eigen naam en nummer. Een bedrukking achterop het voetbalshirt en te checken door het logo in de rugnummer. Belangrijk dat het een officiële bedrukking betreft. Ontworpen van 100% polyester en voorzien van mesh-panelen wat het thuisshirt ideaal maakt om in te sporten. In het midden vinden we net als vorig seizoen de hoofdsponsor Dafabet. Een prachtig voetbalshirt beschikbaar voor kids vanaf maat 90 cm tot XXXL.

Voetbalreizen naar Celtic Park

Uiteraard hebben we ook voetbalreizen naar de club. Deze zijn dan inclusief vervoer, wedstrijdtickets en hotelovernachting. Forzavoetbalreizen, Voetbalreizen.com en Voetbaltravel zijn de aanbieders voor een voetbalreis. Wat is mooier om Celtic Park te bezoeken met een thuisshirt van de club. Boek je reis naar Schotland en ontvang voetbaltickets, kaarten naast elkaar. Zitplaatsen kunnen op verschillende plaatsen worden geboekt afhankelijk van het budget. Ga hier ook eens langs het adidas Celtic voetbalshirt groen 2023-2024.

  • Celtic Football Club
  • Stadion: Celtic Park
  • Voetbalreizen
  • Vervoer, wedstrijdtickets en overnachting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *