Chelsea Hakim Ziyech Thuisshirt 2022-2023

chelsea hakim ziyech thuisshirt 2022-2023Hier kan je het Chelsea Hakim Ziyech thuisshirt 2022-2023 kopen. We hebben in de shop ook het thuisshirt voor kinderen. Inmiddels zit hij trouwens bij Fenerbahce. Je kunt dus ook andere spelers bedrukken als je naar deze shirts gaat.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Voetballer: Hakim Ziyech
  • Positie: aanvallende middenvelder

Hakim Ziyech voetbalshirts Chelsea blauw voor de Champions League en Premier League. Daarnaast gaan we deze baas ook zien in de FA cup en League cup. Shop hierboven het shirt in de maten: kinder, junioren, kids, vrouwen, mannen, heren en dames. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in onze shop.

Ziyech gaat beslissend zijn in de finale van de Champions League – VSD

Chelsea Hakim Ziyech Thuisshirt 2022-2023

Een bedrukt Chelsea thuisshirt 2021/2022 kan worden bedrukt met iedereen die je wenst. Hij is overgekomen voor een bedrag van €40.000.000 van Ajax. Het bedrag kan nog hoger worden maar hij zal eerst veel moeten gaan spelen. Een geweldige aanvallende middenvelder met rugnummer 22. Hij blijft gelukkig wel scoren aan de lopende band. Je kunt hier ook voor het Nike Chelsea thuisshirt 2022-2023 en Nike Chelsea blauw thuisshirt kind 2022-2023 gaan.

Ex clubs

AFC Ajax
FC Twente
sc Heerenveen

Het logo op de Chelsea kleding zowel trainings- en wedstrijdkleding. De aanvallende middenvelder gaan we natuurlijk ook weer zien in het Marokkaanse Elftal. Wens je bijvoorbeeld ook voetbalschoenen? Shop dan de Nike Mercurial Vapor in onze online fanshop van www.voetbalshirtsdirect.nl. Een andere naam? Ga langs het Lukaku uitshirt Chelsea 2021-2022.

  • Club: Chelsea Football Club
  • In: trainingskleding en wedstrijdkleding
  • Voetbalschoenen: Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *