Erling Haaland Uitshirt Manchester City 2022-23

erling haaland uitshirt manchester city 2022-23Koop bij ons het Erling Haaland uitshirt Manchester City 2022-23 in het zwart. Je kunt deze bestellen voor kids, kinderen, dames en heren. Erling Braut Håland begint steeds meer de ster te worden, dus is het terecht dat hij voor €72.000.000 is gekocht?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Sterspeler: Erling Braut Håland
  • Rugnummer: 9

Je kunt dus vanaf vandaag de voetbalshirts van Haaland kopen. Het prachtige voetbalshirt zal worden gedragen door de spits. Hij is echt een dure voetballer geworden omdat het transferbedrag rond de 150 mln is geworden. We weten nu dat hij bij City aan de slag gaat. Hierboven hebben wij de goedkoopste aanbieder voor het voetbalshirt geselecteerd. Je kunt ook voor het Manchester City Haaland 3de shirt 2022-2023 gaan als je een beetje verandering zoekt.

Haaland behoort tot de top 10 spitsen ter wereld – VSD

Het voetbalshirt van City is ontworpen door Puma. Je kunt dus wel zeggen dat het kwaliteit is qua kleding maar ook als je naar de speler kijkt. Heerlijk om een speler erbij te hebben die vanaf het begin veel scoort. Een droom selectie die zeker nog wat wil laten zien in de Champions League. We wensen je alvast veel plezier met één van de top 25 bedrukte namen achterop een voetbalshirt. Je kunt zelfs als babykleding krijgen tot voetbalschoenen en trainingsshirts van deze man. Zie hier ook het Noorwegen Haaland replica tenue 2023-2024.

Erling Haaland Uitshirt Manchester City 2022-23

Het Man City Haaland voetbalshirt uit met rugnummer 9 zal te zien zijn tijdens de uitwedstrijden. Deze man wil het sowieso nog even laten zien de tweede seizoenhelft en vervolgens op het Wereld Kampioenschap. De spits zal in de toekomst de hele selectie op sleeptouw nemen. We zijn benieuwd welke prijzen hij gaat toevoegen aan zijn erelijst. 1 ding is zeker, dit is een ster in wording. Een echte held voor jong en oud. Je kunt voor vragen contact met ons opnemen als je bijvoorbeeld goedkope kaarten voor zijn club zoekt. Je kunt ook eens langs bij het Manchester City Haaland thuisshirt 2022-2023.

  • Geboren in: Noorwegen
  • Rugnummer: 9
  • Voetballer van het jaar
  • Een “toekomstig” held

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *