Castore Wolves Uitshirt 2022-2023

castore wolves uitshirt 2022-2023Het Castore Wolves uitshirt 2022-2023 in onze fanshop. Deze heeft een erg unieke groene of blauwe kleur. Kunnen jullie mij helpen? Ik ben kleurenblind denk ik. Ga ook eens langs het thuisshirt van de club.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.n
  • Gratis thuisbezorgd!
  • In kids, heren en dames
  • Engelse fanshop

Deze is ontworpen door Castore. Afgelopen seizoen was het nog New Balance. Het merk Castore begint zich te bemoeien met voetbalkleding als we kijken naar het Sporting Lissabon en Lazio Roma. Wanneer deze wordt aangeboden bij meerdere partners zullen wij de prijzen vergelijken. Klik hier voor het Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2022-2023 om de juiste keuze te kunnen maken.

Wolverhampton Wanderers gaat zich binnenkort echt mengen om de prijzen in Engeland – VSD

Deze gaan we weer veel zien met een goed Portugees tintje. De kledingsponsor was van oorsprong een hardloop en tennis merk maar vanaf dit seizoen ook op voetbalshirts te vinden. Deze shirts zijn dan ook uitgerust met flexibel en fijne technologieën voor een perfecte lichaamstemperatuur. Ga los met de kleding en wie weet komt er ook nog een trainingspak.

Castore Wolves Uitshirt 2022-2023

Prachtige nieuwe Wolverhampton Wanderers voetbalshirts blauw voor heren, vrouwen en kinderen. De v kraag en verder bevat het shirt ook de witte accenten. Het shirt heeft als hoofdsponsor Astropay. Je kunt ook het voetbalshirt bedrukken? Uiteraard kan je een nummer en naam van je favoriete speler achterop laten drukken.

Een voordeel is dat Unisportstore werkt met een originele bedrukken wat €20,00 extra kosten maar dus wel officieel. Je kunt dan bij het afrekenen een speler selecteren of gewoon je eigen naam en nummer. Dit kan allemaal bij onze partner worden geregeld. Je gaat de club terug in de middenmoot van de Premier League dus we zijn benieuwd naar komend seizoen. Heel veel plezier en wie weet tot snel in dit shirt.

  • Club: Wolverhampton Wanderers FC
  • Stadion: Molineux Stadium 
  • Hoofdsponsor: Astropay
  • Kledingsponsor: Castore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *