Puma Fenerbahce Uitshirt 2022-2023

puma fenerbahce uitshirt 2022-2023Je kunt hier het Puma Fenerbahce uitshirt 2022-2023 kopen. Deze heeft wel een heel unieke kleur voor dit seizoen. Jaha! je ziet het goed het is een Puma ontwerp en dat wil zeggen met Dry-cell technologie.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Puma Dry-cell kleding
  • Hoofdsponsor: Avis

Je kunt naast deze ook het Puma Fenerbahce thuisshirt 2022-2023 bestellen. Het is dan wel voor de echte fans om een complete kledingkast van de club te vullen. We zijn benieuwd naar een nieuw seizoen in de Süper Lig.

De club komt wel door de UEFA Champions League kwalificatie – VSD

We kijken altijd uit naar de club uit Turkije. Het leuk is als ze ver komen in Europa. We gaan het zien voor het seizoen 2022/2023. Je kunt het shirt bedrukken met João Pedro, Rossi of King achterop om een paar nieuwelingen te noemen.

Puma Fenerbahce Uitshirt 2022-2023

Zoals gezegd heeft deze een erg unieke kleur. Het gele kennen we wel van de club maar de subtiele zwarte accenten maken het shirt wel baas. Je kunt natuurlijk ook een short of de bijpassende kousen erbij bestellen. De aanbieder die wij hebben geselecteerd is Unisportstore want die hebben de beste prijs voor de voetbalkleding. Zoals gezegd hebben ze alle kleding voor de kleinste fans tot xxxl. Ga dus los en maak je klaar voor het nieuwe voetbalseizoen.

  • Club: Fenerbahce
  • Puma voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *