Puma Fenerbahce Thuisshirt 2022-2023

puma fenerbahce thuisshirt 2022-2023Check hier het nieuwste Puma Fenerbahce thuisshirt 2022-2023. Je herkent het voetbalshirt direct aan de blauw met gele kleuren. Ideaal voor de training of om in te chillen. Welk thuisshirt vind jij de mooiste die de club ooit heeft gehad?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Stof: 100% polyester
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00!

Zo hier is dan eindelijk het thuisshirt met de kleuren zoals we deze kennen. De marina blauwe kleuren afgewisseld met gele verticale banen maken het tot een bazen voetbalshirt. Lekker om in te chillen op de bank of om te dragen tijdens de wedstrijden! Kies ook het Puma Fenerbahce uitshirt 2022-2023. Hoe denk jij dat aankomend seizoen zal gaan verlopen?

Via de bovenstaande button ga je naar Unisportstore voor de beste prijs. Daar is het thuisshirt ook beschikbaar voor kinderen, dames en heren 🙂

adidas is weer de leider als het gaat om het ontwerp van het Puma Fenerbahce thuisshirt 2022-2023. Het is dan ook 1 van de populairste clubs uit Turkije met een geweldige achterban. Op het voetbalshirt zie je het Puma logo en meer accenten. Deze ontwerpt zijn voetbalshirt Dry-cell technologie. Het logo met de drie sterren vind je op de linkerborst. Ga voor het shirt als je supporter bent of als je het gewoon een mooi voetbalshirt vindt! Hier ook het nieuwste Puma Fenerbahce shirt thuis 2023-2024.

Puma Fenerbahce Thuisshirt 2022-2023

Wat kunnen we zeggen over de vormgeving van het thuisshirt? Deze is slimfit ontworpen met een ideale pasvorm. Waar gaan we het voetbalshirt zien? In het Şükrü Saracoğlu Stadion. Het stadion zal gevuld zijn met meer dan 50.000 mensen met allemaal deze aan. Oke de uitclub uitgezonderd dan. Je kunt ook weer een voetbalshirt bedrukken met je favoriete speler achterop het thuisshirt? Je kunt bij onze aanbieders je favoriete speler selecteren of natuurlijk je eigen idee creëren.

Çok yakında güneşli günler – İnanFenerbahçe

Hier gaan we verder op het Fenerbahce nieuws met vooral informatie over de club. De club uit Istanboel is de grootste club uit Turkije. Fener behaalde in 1967 als eerste Turkse club een internationale prijs. De grootste rivalen zijn Trabzonspor, Besiktas en als grootste rivaal: stadsgenoot Galatasaray. Een beetje te vergelijken met Ajax, PSV en Feyenoord in de Eredivisie. Oude bekende van Fenerbahce SK zijn Dirk Kuyt en Robin van Persie. Als we terug kijken in het verleden is de club negentien keer kampioen geworden van de Super Lig. Een prachtige club met altijd fantastisch voetbal.

  • Club: Fenerbahce
  • Stadion: Şükrü Saracoğlu
  • Kleuren: blauw, geel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *