Puma Fenerbahce Voetbalshort Thuis 2022-23

puma fenerbahce voetbalshort thuis 2022-23Zo hier is dan het Puma Fenerbahce voetbalshort thuis 2022-23. Een leuk begin als je bezig bent met het complete tenue of gewoon lekker voor de training. Heb je bijvoorbeeld het Puma Fenerbahce thuisshirt 2022-2023 al dan zoek je nog 1 laatste stuk en wel de sokken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junior, dames en heren maten
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00!

Hieronder krijg je wat meer informatie over het Puma Fenerbahce voetbalshort thuis 2022-23 en kijken we vooruit. Na een lastig seizoen rapen we alle moed weer bij elkaar en wachten we af. Ben je een groot fan? Dan is het thuistenue ideaal om in het bezit te hebben. Ga los met de kleding van deze topclub uit Turkije.

Een complete gekkenhuis wanneer de Fenerbahce ultras op de tribunes klimmen – Ultras

Puma heeft dit ontwerp op zich genomen. Toch blijft het ieder jaar weer lastig om aan de kleding te komen. Om het jou als voetballiefhebber gemakkelijk te maken, hebben wij online alle aanbieder bekeken en de beste prijs gevonden. Komt de kleding op de markt dan hoor je dat natuurlijk meteen. Wanneer zien we de kleding? Tijdens de thuiswedstrijden in het Sukru Saracoglu stadion. Je vindt via de blauwe link info van Wikipedia.

Puma Fenerbahce Voetbalshort Thuis 2022-23

ZO hier is dan het short. De prijs is sowieso lekker van een short. Je kunt deze bestellen vanaf €29,95. Op de zijkant van het voetbalbroekje zijn de bekende adidas strepen weer terug te vinden. Op het rechter bovenbeen vind je het club logo met de 3 gele sterren erboven. Verder is het broekje ontwikkeld met Clima-cool technologie. Dit betekent dat wanneer je transpireert het vocht wordt afgevoerd. Op deze manier blijft het broekje lekker droog op de huid aanvoelen en zal dus niet plakkerig worden.

  • Club: Fenerbahce SK
  • Kleding: Puma dry-cell
  • Competitie: Super Lig
  • Seizoen 2022/23

Altijd een voetbalreis naar de club willen maken? Laat het ons weten en wij zoeken de beste prijs voor je. Je kunt kiezen uit een verzorgde reis inclusief vlucht of alleen voetbaltickets. Het short heeft in ieder geval dezelfde vorm als het adidas Ajax voetbalbroekje thuis 2022-2023. Hieronder kan je even genieten van de Ultra’s van Fenerbahce.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *