Puma Fenerbahce Voetbalsokken Thuis 2022-2023

puma fenerbahce voetbalsokken thuis 2022-2023Altijd lekker om je tenue te beginnen met de Puma Fenerbahce voetbalsokken thuis 2022-2023. Je denkt misschien daar horen minimaal ook het thuisshirt, short en trainingspak bij? Dat kan zeker. Twijfel je nog? Kijk in de schappen tot je de juiste kleding vindt!

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junior en senioren maten
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00!

Waarom zou je de kousen los aanschaffen? Ten eerste omdat de prijs erg meezit :). Je kunt dus al goedkoop aan je eerste item komen. Train je bijvoorbeeld wekelijks dan passen je voetbalschoenen ook nog eens beter. Later volgen ook nog het thuisshirt en het voetbalbroekje hier. We willen natuurlijk wel het volledige thuistenue 2022/23 aanbieden. Hier ook het Puma Fenerbahce thuisshirt 2022-2023 en het Puma Fenerbahce voetbalshort thuis 2022-23.

Na een lastig seizoen hopen we nu dat Fenerbahce weer om de titel gaat strijden!

Zoals je misschien al zag worden deze door Puma ontworpen. Altijd lekker als je weet dat het ontwerp van een top 3 producent komt. De Fenerbahce thuis kousen 2022/23 zijn in lijn van het complete tenue ontworpen. Met een nog beter voetbed ga je beter de training in. Het voetbed is steviger gemaakt zodat het perfect past in de voetbalschoen. De steun zorgt dat de kans op blessures ook is afgenomen.

Puma Fenerbahce Voetbalsokken Thuis 2022-2023

Als we kijken naar de kleur van deze dan zie je veel wit. De bekende army blauwe en gele accenten zijn ook aanwezig. De kleuren die ook terugkomen in het volledige thuistenue. Zelfs met regen voelen de sokken goed door de adidas technologie. Je hebt dus tijdens het voetballen minder last van zware voeten. Wat is dan nieuw? Een speciale ontwerp voor een linker en rechter voet. Je voelt direct het verschil bij het dragen van sokken. Je kunt dus lekker los op de kousen of geef ze cadeau. Alvast heel veel plezier en we hopen op een beter seizoen!

  • Voetbalclub: Fenerbahce SK
  • Kledingmerk: Puma
  • Dry-cell technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *