Puma Fenerbahce Trainingspak 2022-2023

puma fenerbahce trainingspak 2022-2023In het blauw een Puma Fenerbahce trainingspak 2022-2023 in onze fanshop. Of het trainingspak welke de nieuwe variant van dit seizoen is. Bekijk ook eens het thuisshirt van de club die allemaal in de Super Lig gedragen zullen worden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Puma dry-cell kleding
  • Gratis thuisbezorgd!

Het pak is te verkrijgen in de bekende clubkleuren van de Turkse club. Voetbal trainingspakken en in het bijzonder Puma trainingspakken zijn voorzien van vijf ritsen. Deze heeft natuurlijk ook een rits op het trainingsjack. Een club logo vinden we terug op de linkerborst en op de rechterbeen van de trainingsbroek. Je kunt lekker gaan trainen in dit pak. Kies hier ook het Puma Fenerbahce thuisshirt 2022-2023.

De club gaat sowieso kampioen worden in het seizoen 2022-2023

Deze wordt gebruikt voor het warmlopen of het reizen naar uitwedstrijden tijdens de wedstrijden van de Super Lig, Europa League of Turkse beker. We gaan het pak zelfs terug zien bij de wisselspelers of na de wedstrijd. Wil je toch liever voor een ander pak gaan? Bekijk het overzicht voetbal trainingspakken.

Puma Fenerbahce Trainingspak 2022-2023

Puma Fener trainingspakken worden dragen net als de sterspelers? Je kunt dus heerlijk ontspannen in het fantastische pak. Deze kan worden geleverd met initialen of nummer om het trainingspak een persoonlijk tintje mee te geven. Het voetbal pak heeft een normale pasvorm en beschikbaar in diverse maten. Deze wordt tevegns gemaakt van 100% polyester.

Voetbal trainingspakken voelen altijd lekker en flexibel aan wanneer je lekker aan het sporten bent. Tevens wordt zweet en water naar de buitenste lagen gevoerd. Wil je net als de sterspelers van de club een trainingspak? Koop dan snel het prachtige en populaire kleding. Volg ons op Social Media voor de nieuwste voetbalshirts, trainingspakken voetbalclubs en meer. Ook het oudere Fenerbahce trainingspak 2018-2019 hebben we nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *