Fenerbahce Trainingspak 2018-2019

fenerbahce trainingspak 2018-2019adidas kleding zoals het Fenerbahce trainingspak 2018-2019 en thuisshirt in dezelfde kleurencombinatie. Geweldige items als je een grote fan bent. Hoe denk jij dat het seizoen zal gaan verlopen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Voetbalclub: Fenerbahçe Spor Kulübü
  • Gratis thuisbezorgd!

Het adidas Fenerbahce trainingspak 2018/2019 in de kleuren wit, blauw en geel en voorzien van 5 ritsen. Hoe veel geld wens jij maximaal te besteden aan een voetbal trainingspak? Laat het ons weten en wie weet win je het trainingspak. Ga hier ook langs het Fenerbahce thuisshirt 2018-2019 voor een compleet assortiment.

Het Fenerbahce trainingspak 2018-2019 voor de wedstrijden in de Super Lig en te zien tijdens trainingen. Naast trainingen ook onderweg naar de wedstrijden en tijdens een interview gebruikt. Reizen naar Super Lig, Europese wedstrijden of Turkse beker ideaal met een warm presentatiepak. Wisselspelers in de rust of op de bank zien we ook geregeld in de Fenerbahce trainingspakken. Het pak kan ook worden bedrukt met initialen en nummer. Voetbal trainingspakken van de club niet meer beschikbaar? Bekijk dan een tal van andere trainingspakken clubs in de online store van Voetbalshirtsdirect.nl.

Fenerbahce Trainingspak 2018-2019

adidas Fenerbahçe trainingspakken ontworpen met een wit trainingsjack en een blauwe trainingsbroek. De sterspelers van Fener gaan we allemaal zien in het heerlijke trainingspak. Ontspannen op de bank of chillen met vrienden kan allemaal in dit trainingspak. Deze met de bekende logo’s en ideaal om te dragen tijdens het voetballen op de pleintjes. Het voetbal trainingspak Fenerbahce met een slimfit pasvorm en normale pasvorm voor kinderen en senioren. Voorzien van 5 steekzakken en ontworpen met een Clima-cool technologie! adidas Fenerbahçe trainingspakken ontworpen van 100% polyester.

In de store een Fenerbahce voetbal trainingspak clubs flexibel ontworpen en heerlijk voor het sporten. Clima-cool net al genoemd zorgt dat het vocht naar de buitenste lagen van het stof gaan. Ga voor het pak met de prachtige kleurencombinatie. Het trainingsjack voorzien van diepe zakken om spullen in op te bergen. Het club logo op de broek en trainingsjas en op het Fenerbahce shirt. De mooiste trainingspakken van de populairste clubs vind je bij Voetbalshirtsdirect.nl.

  • Fenerbahce trainingskleding
  • Kledingmerk: adidas
  • Clima-cool technologie
  • 100% polyester
  • Slimfit en normale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *