Ajax Thuisshirt Medium

ajax thuisshirt mediumJe kunt nu een populair Ajax thuisshirt medium online kopen? Ajax shirts te verkrijgen in diverse maten en dus ook in M. In de Ajax shop ook een volledig minikit, tenue, trainingspak en natuurlijk ook uitkleding.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • In: kids, baby’s, heren en vrouwen
  • Seizoen: 2022/2023
  • Stadion: Johan Cruijff Arena

Ajax thuisshirts en uitshirts met een nieuwe collectie van wedstrijdkleding. Uiteraard ook merchandise voor verjaardagen, cadeaus en schoolspullen voor de echte Ajacied. Ballen en petten zijn daarnaast populair maar ook voetbalboeken, tenues en meer. Hier ook het adidas Ajax thuistenue babykit 2022-2023.

Je kunt het voetbalshirt bedrukken met Bergwijn, Akpom en Brobbey

Een Ajax thuisshirt medium is 1 maar voor de uitwedstrijden natuurlijk ook kleding. De nieuwe collectie is te verkrijgen in de officiële Ajaxshop. Wens je een voetbalshirts met naam? Bedruk dan je voetbalshirt. Denk aan een Tadic zelfs nog een Huntelaar shirt. In de thuiswedstrijden gaan we het rood witte tenue natuurlijk zien. Voetbalkleding in de maat medium voor kinderen en senioren. Shop natuurlijk ook de nieuwste trainingskleding en meer artikelen.

Ajax Thuisshirt Medium

Een Ajax shirt thuis M is samen met een large geweldig populair. Elk seizoen wordt uitgekeken naar het thuisshirt. Inmiddels is het voetbalshirt al een tijd beschikbaar. Thuiswedstrijden en de Uitwedstrijden in verschillende kleuren. Welke kleine details zijn dit seizoen nieuw? De strepen van adidas in het rood rondom de ronde kraag. In de voetbalshop van Voetbalshirtsdirect met het shirt en het uitshirt in de maten medium. Trainingskleding, presentatiepakken, sokken en petten in de fanshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *