Nike Atletico Madrid Thuisshirt Rood Wit Kids 2022-23

nike atletico madrid thuisshirt rood wit kids 2022-23Je vindt hier het Nike Atletico Madrid thuisshirt rood wit kids 2022-23. Wil je liever een compleet Atleti thuis tenue? Shop dan ook de kousen en broekjes online. Wat vind jij van dit voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kleur: rood, wit en blauw
  • Maten: 128 cm tot XXL
  • Fanshop: Atletico madrid

Je hebt het nieuwe stadion Wanda Metropolitano misschien al op tv voorbij zien komen. Of ben jij al op bezoek geweest in Madrid? We gaan het thuisshirt in ieder geval terug zien in de Champions League, Primera Division en Copa del Rey. Klik je op de button hierboven dan kom je bij Unisportstore.nl.

Stelling: Atletico Madrid gaat aankomend seizoen meestrijden om het kampioenschap

Het thuisshirt uiteraard in het rood met wit. Je kunt ook een voetbalshirt bedrukken. Personaliseren kan met eigen naam en nummer of laat een sterspeler bedrukken. Het is tevens mogelijk om een badge op het voetbalshirt te krijgen. Een badge, naam en nummer brengt wel extra kosten met zich mee. Je hebt dan een 100% polyester ontwerp met een normale pasvorm. Nike ontwerpt de kleding met Dri-fit technologie. Je zult dus ook tijdens het sporten en warme dragen een fris en droog gevoel houden. Vocht wordt namelijk naar de buitenste lagen gedreven. Kies nu ook het: Nike Atletico Madrid thuisshirt kind 2020-2021.

Nike Atletico Madrid Thuisshirt Rood Wit Kids 2022-23

Al vroeg in het seizoen zijn de nieuwste voetbalshirts 2022/23 beschikbaar. Je kunt naast een thuisshirt ook kiezen voor een trainingspak. Maak jij je ook klaar voor de Primera Division en Champions League? Shop dan de nieuwste kleding. Wil je meer info over de club? Bezoek dan Wikipedia via de blauwe link Atletico Madrid. Kan je niet wachten kijk dan hier bij onze aanbieder met het ruimste overzicht fan artikelen. Heel veel plezier met het prachtige voetbalshirts en volg ons via Facebook om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste producten.

naast Samuel Lino is het rustig op de transfermarkt. Welke speler zouden ze nog moeten halen denk jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *