Wolverhampton Wanderers Thuisshirt 2022-2023

wolverhampton wanderers thuisshirt 2022-2023Hier het Wolverhampton Wanderers thuisshirt 2022-2023. Een shirt van Castore met een nieuw ontwerp en meer geel dan ooit op het thuisshirt. Een voetbalshirt met een normale pasvorm.

direct bestellen vsd
Klik hier om direct te bestellen >>>

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kleuren: geel met zwart
  • Castore voetbalkleding

De club valt onder de groep oudste professionele voetbalclub ter wereld. Ze heeft sinds de oprichting in 1877 een uitgebreide supporter groep weten te creëren. Het shirt hierboven zal voor dit seizoen weer te zien zijn tijdens alle thuiswedstrijden. Ze spelen deze wedstrijden in het … Stadium. Ik ben de naam even vergeten. Je kunt deze vergelijken met het Castore Wolves uitshirt 2022-2023.

Welke speler hoop jij dat Wolves gaat toevoegen aan de selectie.

Hierboven kun je het nieuwe thuisshirt Wolves bestellen voor de best mogelijke prijs in Nederland. Een van de voordelen hiervan is dat je geen verzendkosten betaald. Ga je dus met je vrienden een weekendje weg met een voetbalreis, dan weet je in ieder geval dat je helemaal in de club kleuren in het stadion zit!

Wolverhampton Wanderers Thuisshirt 2022-2023

Het shirt is ontworpen door Castore en heeft een gele basiskleur. Op de rechterborst vinden we het kledingsponsor logo in het zwart. Op de linkerborst vinden we het WW F.C. logo. De sponsor is prominent aanwezig op het nieuwe voetbalshirt. Deze sponsor is Astropay en is nieuw op het shirt terug te vinden. Verder heeft deze een mooie V hals en een perfecte pasvorm. Een van de mooie elementen aan het voetbalshirt is dat het ontworpen is met een speciale techniek erin verwerkt. Door deze techniek wordt het vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen afgevoerd. Op deze manier zal het thuisshirt dus altijd lekker droog en aangenaam op de huid blijven aanvoelen. Zowel het thuisshirt als het uitshirt zijn elk seizoen weer bijzonder geliefd en dus een echte aanwinst op je voetbal collectie. Je kunt bij ons helemaal los met de nieuwste kleding.

  • Officieel shop artikel
  • Castore voetbalkleding
  • Premier League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *