Ajax Voetbalshirt Junior

ajax voetbalshirt juniorNu voor kinderen een Ajax voetbalshirt junior 2022/23 kopen. De kleding voor junioren bestaat verder uit een trainingspak maar bijvoorbeeld ook een pyjama. Maak je hieronder helemaal klaar. In de shop ook trainingspakken, wedstrijdshirts en kleding.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • In: junioren, kinderen en kids
  • adidas Clima-cool
  • Johan Cruijff Arena

Shop hier Ajax voetbalshirts zoals een thuisshirt voor junior. Het stopt niet bij een thuisshirt want ook in de shop een uitshirt in unieke kleuren. Bekijk een trainingsshirt, trainingsbroek of andere fan items. Via “direct bestellen” kom je bij de wedstrijdkleding. Bekijk eens een Ajax thuisshirt baby’s of voor senioren een adidas Ajax thuisshirt 2022-2023.

Een Ajax shirt junior dus te verkrijgen in de maten 92, 104, 128, 140, 152, 164 en 176.

De bijnamen “Joden” en “De Godenzonen” zijn bijnamen voor de echte Ajacieden. Al vanaf jonge leeftijd is het geweldig om plaats te nemen in de Amsterdam Arena. adidas ontwerp inmiddels al jaren het thuisshirt en uitshirt. Sinds 2000 zien we adidas op wedstrijdkleding maar ook op trainingskleding en alle officiële kleding. Ziggo pronkt ook al sinds sinds 1 januari 2015 op het uitshirt en thuisshirt. Sinds een beursnotering in 1998 gaat het financieel perfect. Denk daarbij ook aan de Amsterdam Arena welke nu wordt verbouwd. De rode kleur maakt het een professioneel voetbalstadion. We hopen weer op succesjaren zoals in seizoen 95-96. Shop snel de nieuwste voetbalkleding voor junioren, senioren en dames.

Ajax Voetbalshirt Junior 2022-2023

Wedstrijdshirts zijn geweldig populair onder jonge en oudere fans. Een adidas thuisshirt en uitshirt voor kinderen, mini’s, vrouwen en senioren vanaf €59,95. Naast voetbalkleding ook de nieuwste trainingskleding? Het adidas thuisshirt in de maten 92, 104, 128, 140, 152, 164 en 176 voor de jong supporters. Liever kleinere voetbalshirts? Een adidas Ajax thuisshirt junioren 2022/23 online kopen? Verkrijgbaar met het normale design in de fanshop. Voetbalshirts en trainingsshirts voor alle fans te bestellen. In de shop is alle voetbalkleding welke door de sterren worden gebruikt voorzien van het nieuwe logo. De Amsterdam Football Club Ajax logo heeft 2 logo’s gekend maar sinds 1990 is het een nieuw logo. Het oude logo zien we op fan kleding en petten. Shop naast het Ajax voetbalshirt junior dus ook andere merchandise zoals sjaals, vlaggen, petten en t-shirts.

  • Amsterdam Football Club Ajax
  • adidas voetbalkleding
  • Stadion: Johan Cruijff Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *