Lukaku Uitshirt Chelsea 2021-2022

lukaku uitshirt chelsea 2021-2022Je vindt hier het Lukaku uitshirt Chelsea 2021-2022 met rugnummer 9. Selecteer het shirt bij Voetbalshop.nl en in de winkelwagen kan je een speler selecteren. Een voetbalshirt met een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Shop direct bij Unisportstore.nl
  • Rugnummer 9
  • Held: Romelu Lukaku
  • Transfer: 115 mln van Internazionale

Je weet waarschijnlijk wel dat we hier te maken hebben met een Belgisch international. De officiële kleding is natuurlijk geweldig om te dragen naar de training bijvoorbeeld. Je vindt de nieuwste voetbalshirts met onder andere nog een thuisshirt van Chelsea maar ook de andere wedstrijdshirts. We hebben natuurlijk ook het Belgie Romelu Lukaku thuisshirt 2018-19.

Quote: Lukaku gaat de tranfers van 115 van Internazionale naar Chelsea waarmaken

Het was te verwachten dat de superster Manchester United zou verlaten. Een verrassing is dan wel weer dat hij weg is gegaan bij Inter. Hij gaat ook bij Chelsea FC weer met rugnummer 9 aantreden. De speler heeft net als bij de Rode Duivels nummer 9. De bedrukking op het uitshirt is de officiële Premier League bedrukking. Dit zie je aan de logo’s in het nummer. Wil je nog meer van Romelo Lukaku? Shop dan ook de fan t-shirts maar bijvoorbeeld ook trainingspakken en voetbalschoenen.

Lukaku Uitshirt Chelsea 2021-2022

Het Lukaku shirt is best uniek omdat het een transfer shirt is. Romelu Lukaku heeft aangetoond dat hij het Chelsea No.9-shirt heeft verdiend. Lukaku komt in een warm bad. Hij was hier natuurlijk al een keer eerder speler. Toch zal hij zijn beste maat Pogba gaan missen. Al was dit in zijn tijd bij Man U. Het is een spits en hoort dus met nummer 9 te voetballen, vind je niet? Vroeger heeft Lukaku ook nummer 10 gedragen omdat zijn moeder 10 oktober jarig is. Ga hier voor het oudere Lukaku Inter Milan thuisshirt Nike 2020-2021.

  • Nike voetbalkleding
  • kleuren: zwart en geel
  • officiële bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *