Puma BVB Dortmund Keepersshirt 2021-2022

puma bvb dortmund keepersshirt 2021-2022Hier is dan eindelijk het Puma BVB Dortmund keepersshirt 2021-2022 met lange mouwen. Deze kan je dan weer perfect combineren met het trainingspak in dezelfde kleur om zo warm op de training te verschijnen. Wanneer draag jij buiten trainingen nog meer een keepersshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • Kleuren: wit, zwart

We hebben het hier naast het Dortmund shirt van de keeper ook over de club Borussia Dortmund zelf. Verder geven we je info hoe je goedkoop een complete collectie kunt organiseren. Dat begint al met het zoeken naar kleding van vorige seizoenen. Trainingsbroeken verschillen vaak niet veel met vorige seizoenen. Wanneer gaan we dit Puma BVB Dortmund keepersshirt 2021-2022 allemaal zien? Tijdens de wedstrijden van de club in de Duitse beker, Bundesliga en UEFA Champions League. We zijn benieuwd of ze ver komen met deze sterspelers.

Naast de kleding van vorige seizoenen hebben we ook replica kleding! Mail info@voetbalshirtsdirect.nl en wij gaan aan de slag 🙂

Puma BVB Dortmund Keepersshirt 2021-2022

Zoals op de afbeelding is te zien is het shirt voorzien is van lange mouwen. Wil je nou liever korte mouwen, dan is dat ook mogelijk. Het shirt is voorzien van een unieke kleur welke wordt afgewisseld met de thuiskleuren van de club. Daarnaast natuurlijk weer de standaard logo’s en de initialen BVB op de rechterborst. Ga los in de shop en maak je klaar voor een onvergetelijk seizoen voetbal ;). Kies hier ook een BVB Dortmund trainingspak 2019-2020.

It’s hard to talk about it, it’s hard to find the right words. Until I was on the pitch in the second half, I did not think about football to be honest. – BVB Dortmund

Als we kijken naar de inhoud van het Borussia Dortmund shirt keeper Kobel dan kennen we de bekende Dry-cell technologie. Hierdoor wordt vocht tijdens het sporten afgevoerd naar de buitenste lagen van het shirt. Zo zal deze dus altijd lekker droog en comfortabel op de huid aanvoelen. Verder krijgen we ook losse keepersbroeken en nog veel meer voor iedere liefhebber. Zoek je toch nog iets extra’s? Bekijk hier dan snel het Puma Borussia Dortmund thuisshirt 2022-2023 en het BVB Dortmund Europees thuisshirt 2022-2023.

  • Club: Borussia Dortmund
  • Keeperskleding en tenues
  • Puma Dry-Cell materiaal
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *