Lukaku Inter Milan Thuisshirt Nike 2020-2021

lukaku inter milan thuisshirt nike 2020-2021Jaha! Hier is dan eindelijk het Lukaku Inter Milan thuisshirt Nike 2020-2021. Uiteraard met rugnummer 9 op het shirt. De spits uit België met naam Romelu Lukaku Bolingoli is de absolute ster. Wat vind je van het Internazionale shirt?

bestel nu

  • Lukaku voetbalshirts
  • Voetbalclub: FC Inter Milan
  • Belgisch international

Oke dan rugnummer weten we nu wel. We moeten het nog even hebben over de prestaties van deze spits. Jonge jonge wat scoort deze baas er weer op los. Daar hoort toch gewoon dit voetbalshirt bij. Je bent een fan of niet maar deze spits kan wel wat. We zijn benieuwd waar dit gaat eindigen.

De held uit België krijgt nu ook al alle lof in Italië. Niet gek ook als je ziet hoe rammend veel goals hij er in knalt. Eerste even de Europa League finale en ons opmaken voor een seizoen Champions League. Tenzij de spits vertrekt maar dan hopen we toch niet.

Lukaku Inter Milan Thuisshirt Nike 2020-2021

Romelu Lukaku is de absolute superster van Football Club Internazionale. De Lukaku voetbalshirts vliegen over de toonbank. Nike heeft deze voetbalshirts ontworpen in de standaard kleuren. Een bedrukking met nummer wil zeggen een officiële bedrukking. De spits scoort erop los maar toch blijft het allemaal bijzonder. We gaan het rustig bekijken of Lukaku de ene naar de andere goal gaat maken volgend seizoen in de Champions League. Een bedrukking kan plaatsvinden op dit nieuwe Inter Milan voetbalshirt.

  • Sterspeler: Romelu Lukaku Bolingoli
  • Bijnaam: Big Rom
  • Vorige clubs: RSC Anderlecht, Chelsea, West Bromwich & Everton
  • Totaaloverzicht: voetbalshirt bedrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *