adidas Celtic Shirt Uit Zwart 2023-2024

adidas celtic shirt uit zwart 2023-2024In onze winkel kan je nu het adidas Celtic shirt uit zwart 2023-2024 kopen. Deze is ontworpen door het Duitse merk adidas met AEROREADY tech. Je kunt deze krijgen voor kids maar ook heren en dames. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Hoofdsponsor Dafabet

De club is groot als je kijkt naar de supportersscharen. Daarnaast is Celtic Parc een geweldig stadion om een keer een trip naar toe te maken. We zien ze jaarlijks in de Champions League maar hebben dan altijd wel moeite. Toch zullen we het uitshirt zeker 3x zien. Daarnaast zie je op Ziggie ook de club tegen de stadsgenoot (niet te noemen hier). Je kunt een tal van fan-artikelen bij ons bestellen en bekijk eens een vergelijkbaar adidas Celtic FC uitshirt zwart 2022-2023.

Deze is gemaakt van 100% gerecycled polyester. Daarnaast hebben ze een standaard pasvorm voor iedereen. Je kunt deze bestellen in de kleinste maten tot XXL. Daarnaast kan je er nog een broekje en sokken bijbestellen voor een compleet tenue. De nieuwe club collectie zijn weer mooi ontworpen. Je kunt het voetbalshirt ook weer bedrukken met je favo speler. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal in Schotland. Ga hier ook voor het nieuwste adidas Celtic shirt thuis 2023-2024.

adidas Celtic Shirt Uit Zwart 2023-2024

Deze heeft een ronde kraag die ook wel een gestopte V hals wordt genoemd. Op het voetbalshirt vind je de hoofdsponsor “Dafabet” in het midden. Een bedrukking is in het wit terug te zien. Een naam en rugnummer kan dus worden bedrukt voor een paar euro extra. We zijn benieuwd welke spelers ze gaan aantrekken. We maken ons klaar met de nieuwste kleding in onze winkel. Ga hier ook eens langs het adidas Celtic voetbalshirt groen 2023-2024.

  • Voetbalclub: Celtic FC
  • Stadion: Celtic Park
  • Hoofdsponsor: Dafabet
  • Kledingmerk: New Balance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *