adidas Celtic Thuisshirt Kind 2022-2023

adidas celtic thuisshirt kind 2022-2023In de shop voor junioren het adidas Celtic thuisshirt kind 2022-2023. Deze is beschikbaar vanaf maat 122 tot 176. Bestel ze hieronder direct bij Unisport. Dafabet in het midden en de bekende groene met witte kleuren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: junioren, kids en mini
  • Kleuren: groen en wit

Een shirt met bedrukking met een naam en nummer is helemaal fantastisch. Je kunt in de winkelwagen een speler uit de selectie selecteren. We zijn altijd benieuwd hoe de club uit Schotland het gaat doen in de competitie maar vooral in Europa. Ze willen nog wel eens ver komen door altijd een vrij sterke selectie te creëren. Andere maten met het Celtic FC shirt vrouwen 2018-2019 en adidas Celtic thuisshirt 2022-2023

De voetbalshirts en kleding zijn ontworpen in de kleuren groen met wit. Een voetbalshirt voor de jongere fans al beschikbaar vanaf €39,99. In onze fanshop de groen, witte voetbalshirts voor junioren, kids en als minikit. Naast de shirts ook de nieuwste voetbal Celtic FC trainingspakken. adidas heeft gekozen voor een v kraag zonder knoop. Daarnaast zijn de banen iets aangepast zoals dat ieder seizoen wel gebeurd. In het midden Dafabet welke de hoofdsponsor voor de club uit Schotland is. Deze is ideaal wanneer je een voetbalreis Celtic in de planning hebt.

adidas Celtic Thuisshirt Kind 2022-2023

“A club like no other” staat jaren in de kraag van het voetbalshirt. Een voetbalshirt kopen van deze club? Het shirt thuis junior 2022/23 is ideaal als cadeau of om te sporten. Volg ons via de sociale kanalen en voor de nieuwste voetbalshirts, trainingskleding en t-shirts. De retro shirts in onze voetbalshop zijn er met klassieke voetbalshirts. Wil je een voetbalshirt bedrukken? Kies je eigen naam en nummer of ga voor 1 van de sterren uit de selectie. De club speelt de thuiswedstrijden op Celtic Park. Shop het shirt vandaag nog en maak je klaar voor een nieuw seizoen.

  • Celtic football club
  • Hoofdsponsor: Dafabet
  • Kleuren: groen / wit
  • adidas voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *