Nike Paris Saint Germain Trainingspak 2019-2020

nike paris saint germain trainingspak 2019-2020Koop hier het Nike Paris Saint Germain trainingspak 2019-2020 voor jong en oud. Je ziet in onze winkel een tal van kleuren terugkomen op de presentatiepakken. Deze heeft een standaard pasvorm en voorzien van 5 ritsen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl ⇑
  • Competitie: Ligue 1
  • Thuiswedstrijden

Als je het Nike Paris Saint Germain trainingspak gaat zoeken dan zal je deze zien in de Ligue 1. Vooral de bekende spelers zoals Di Maria, Neymar en Mbappe zullen vaak in beeld komen met het Nike PSG trainingspak. Je kunt deze vandaag bestellen en je hebt deze dan morgen in huis. Voor een totaaloverzicht kan je naar de Paris Saint Germain shirt shop.

PSG heeft altijd 4 trainingspakken of presentatiepakken. Je kunt deze bedrukken met je favo speler

Het Nike trainingspak is uitgekomen in 4 varianten, een witte en een blauwe variant. Zoals op de afbeelding te zien heeft het jack een witte basiskleur, afgewisseld met een blauwe trainingsbroek. Zo is het Nike logo te vinden op de rechterborst als geschreven variant, met eronder de sponsor Emirates. Vanaf de schouder tot aan halverwege de armen loopt een navy blauwe verticale streep welke het pak meer dimensie geeft. Kijk in onze shop ook voor andere trainingspakken voetbalclubs.

Nike Paris Saint Germain Trainingspak 2019-2020

De Paris Saint Germain trainingsbroek is merendeel blauw. Je kunt deze ook los bestellen net als het jasje. Zoals gewend van Nike is het Nike Paris Saint Germain trainingspak gemaakt van het kwalitatieve Dri-Fit materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat het trainingspak droog blijft aanvoelen op de huid tijdens inspanning. Dit komt doordat vocht naar de buitenste lagen van het materiaal wordt afgevoerd waardoor het geheel altijd comfortabel zit. Het tweede pak dat PSG heeft uitgebracht is hetzelfde, alleen volledig blauw. Ben je dus bang dat wit iets te besmettelijk is qua kleur, dan is dit wellicht een goed alternatief. Kies hier ook het nieuwere Paris Saint Germain thuisshirt 2020-2021.

  • Nieuwe trainingskleding
  • Ligue 1 en Champions League
  • Nike
  • Dri-Fit
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *