Valencia CF Shirt Thuis Bwin 2019-2020

valencia cf shirt thuis bwin 2019-2020Koop hier het Valencia CF shirt thuis Bwin 2019-2020. Je ziet op het Valencia voetbalshirt de oranje en zwarte accenten. Het is een oude shirt inmiddels maar wel tof met BWIN in het midden.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Club: Valencia CF
  • In: kids, heren. junior, dames
  • Puma voetbalkleding

We gaa het Valencia shirt wit 2019/20 zien in La Liga en in de Champions League. Hoofdsponsor BLU Smartphones is vervangen en daar staat nu Bwin. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten: 90, 92, 104, 116, 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL tot XXXL. Wil je een Valencia voetbalshirt bedrukken? Ga voor je eigen naam en nummer of kies voor de sterren zoals: Cillessen, Rodrigo, Soler of Dani Parejo.

Jasper Cillessen heeft de juiste keuze gemaakt om naar Valencia te vertrekken.

We gaan het thuisshirt sowieso zien in Estadio Mestalla. Naar alle waarschijnlijkheid krijgt de club ooit een ander stadion maar daar is nog niks over bekend. Als je kijkt naar de voetbalshirts VCF dan hebben ze een iets strakkere pasvorm en zijn ze gemaakt van 100% polyester. De thuiswedstrijden zijn altijd heftig tijdens de Primera Division. We zitten ook klaar voor de Copa del Rey nog de Champions League. In ieder geval een heerlijk shirt door de mesh-gaatjes en Dry-cell technologie van Puma. Ga ook eens langs bij het Puma Valencia wit thuisshirt 2019-2020 om je keuze te kunnen maken.

Valencia CF Shirt Thuis Bwin 2019-2020

De unieke accenten maken het Valencia shirt helemaal af. Mestalla is populair onder de voetballiefhebbers en we zien deze steeds vaker bij voetbalreizen voorbij komen. Een prachtig oud stadion waar deze top club in het verleden veel heeft gewonnen. Wil jij een bezoek brengen aan het stadion? Laat het ons weten en wij speuren het internet af. De grote club uit Spanje gaat proberen om weer naar de top te gaan in La Liga. Maak je collectie compleet met het Valencia shirt wit voor het nieuwe seizoen.

  • Valencia Club de Fútbol
  • Bijnaam: Los Murciélagos
  • Estadio Mestalla
  • Puma voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *