Puma Valencia Zwart Oranje Trainingspak 2020-21

puma valencia zwart oranje trainingspak 2020-21Koop bij ons het Puma Valencia zwart oranje trainingspak 2020-21 om te chillen of in te trainen. Je kunt ook een los jack of trainingsbroek bestellen. Twijfel je nog? Ga dan hieronder voor het thuisshirt van de club.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beste online prijs
  • Maten: kinderen tot senioren
  • Voor trainingen en om te ontspannen

Je kunt bij ons weer een complete Valencia CF collectie creëren. Natuurlijk is het leuk om een voetbalshirt aan te schaffen maar een trainingspak is ook wat hoor. Je kunt namelijk lekker op de bank liggen in deze of naar de training gaan. Tegenwoordig kan je zelfs naar je werk in een trainingspak. Al hoef je vaak niet op een kantoor aan te komen. Je kunt deze bestellen bij Voetbalshop en je hebt deze dan morgen in huis.

Een trainingspak van Puma is Dry-cell ontworpen. Ideaal dus om in te sporten of Valencia CF te gaan kijken.

Puma Valencia Zwart Oranje Trainingspak 2020-21

We hebben natuurlijk wel vaker Puma trainingspakken maar deze is wel bijzonder. Het is een zogenaamde classic of icon variant. Ze hebben deze dus geproduceerd kijkend naar een editie van jaren geleden. We zijn dan ook wel benieuwd wat jij van het pak vindt! Je kunt deze bestellen voor kinderen en senioren. De maten gaan vanaf 122cm tot XXL. Let op als je lang bent! Een trainingsbroek L valt wat kleiner uit dan je gewend bent. Veel plezier met het geweldige trainingspak. Kies hier ook het Valencia CF shirt thuis Bwin 2019-2020.

  • Puma trainingspakken
  • Dry-cell voetbalkleding
  • Maten: 122cm tot XXL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *