adidas Leicester City Thuisshirt Kids 2020-21

adidas leicester city thuisshirt kids 2020-21Koop hier het adidas Leicester City thuisshirt kids 2020-21.  Deze is populair in de shop door het winnen van de Premier League in het seizoen 2015-2016. Je kunt voor senioren naar het Leicester City shirt in het blauw met witte accenten.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Subsidesports.nl
  • Prijs vanaf €64,95
  • adidas Clima-cool kleding
  • Overzicht: Leicester City

Je kunt hier het shirt bestellen en morgen al in huis hebben. We gaan deze zien in de Premier League en de verschillende bekers. Een voetbalshirt junioren is te verkrijgen in de maten 128 tot 176 wat wil zeggen vanaf 6 jaar. Je kunt ook voor senioren het shirt bestellen. Kies bijvoorbeeld een voetbalshort en voetbalkousen om je tenue helemaal compleet te maken. In de store naast het thuisshirt kinderen ook uitshirts en trainingspakken.

Leicester City gaat sowieso nog een keer kampioen worden de komende 10 jaar.

Een kids shirt zoals hierboven vanaf 6 tot een jaar of 16. Je ziet natuurlijk direct de sponsor in het midden. Een bijzonder en klassiek voetbalshirt wat hoort bij een gewone club zoals Leicester City. Uiteraard heeft ook deze een blauwe basiskleur met net als vorig seizoen witte accenten. Bij onze partners zie je ook de achterkant die in het wit kunnen worden bedrukt met je favoriete voetballer van The Foxes.

adidas Leicester City Thuisshirt Kids 2020-21

Het Leicester City shirt thuis kinderen 2020/21 is ontworpen door adidas. adidas voetbalkleding wordt Clima-cool gemaakt voor een heerlijk gevoel. Het voetbalshirt zal altijd droog aanvoelen tijdens het sporten. Vocht absorberen en afvoeren zijn de kernmerken van clima-cool. Je kunt ook gewoon in het shirt gaan chillen als je dat liever doet. Een adidas logo op de rechterborst en het Leicester City logo op de andere borst. Deze is ontworpen door 100% gerecycled polyester. Je kunt ook het shirt nog personaliseren met sterspeler of eigen naam en nummer. Volg ons op Facebook voor de nieuwste voetbalshirts.

  • Leicester City Football Club
  • Kledingmerk: adidas
  • Hoofdsponsor: King Power

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *