Leicester City Shirt

leicester city shirtJe kunt hier een Leicester City shirt kopen. Het populaire Leicester City voetbalshirt door het kampioenschap van 2015-2016. Een thuisshirt of een uitshirt? Voetbalkleding en voetbalshirts van The Foxes al te verkrijgen vanaf €63,65. Te zien in het King Power Stadium.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Leicester City voetbalkleding
 • In: kinderen, junioren en senioren

Waar gaan we het thuisshirt zien? Uiteraard in de Championsship, League Cup, FA cup. We zagen het thuisshirt van de club een paar jaar geleden nog in de Champions League. De voetbalshirts worden populairder omdat de club gaat proberen om naar het hoogste niveau te komen. Een bezoek brengen aan het King Power Stadion? Een adidas Leicester City thuisshirt 2020-2021 mag dan zeker niet ontbreken.

Shop hierboven het Leicester City shirt in de maten kids, kinderen en S tot XXL. Leicester City Football Club heeft voor een unicum gezorgd in Engeland. 2 mei 2016 werd het eerste kampioenschap van de Premier League in de wacht gesleept. adidas een sportmerk uit Duitsland op het tenue. King Power de hoofdsponsor welke aardig profijt hebben gehad van het kampioenschap. In de competitie gaat het nu moeizaam maar wie weet waar de sterren nog toe in staat zijn?

 • King Power Stadium
 • Foxes voetbalkleding
 • adidas voetbalshirts
 • Leicester City Football Club

Leicester City Shirt Thuis

Het adidas Leicester thuisshirt 2024/25 in het blauw met unieke witte accenten. Een sponsor in het midden als King Power met daarbij het prachtige logo zorgen voor een geweldig voetbalshirt. In de loop van het jaar geven we ook nieuws over de club. Het shirt bedrukken? Je kunt naast de boven genoemde spelers kiezen zoals Vardy. Wie weet komt Mahrez ook nog terug. Andere populaire namen achterop het thuisshirt volgen later in verband met de transfers. Shop snel de voetbalkleding of andere fan artikelen.

Top 5 voetbalkleding Leicester City in de fanshop:

 1. Vardy voetbalshirt
 2. Leicester City thuisshirt
 3. Voetbaltenue kinderen
 4. Uitshirt en 3e shirt
 5. Trainingspakken en jacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *