Bayer Leverkusen Shirt

bayer leverkusen shirtHier het Bayer Leverkusen shirt kopen? Officiële voetbalshirts in onze voetbalshop en Bayer Leverkusen fanshop. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Beschikbaar in: kids, junior en senior
 • Jako voetbalkleding
 • 100% Polyester

TSV Bayer 04 Leverkusen e. V. Bayer 04 Leverkusen Fußball GmbH opgericht op 1 juli 1904. Wij hebben de nieuwste voetbalkleding van deze geweldige club.

Op het Jako voetbalshirt valt de hoofdsponsor; Barmenia Versicherungen direct op. De banen en kleuren zijn ieder seizoen zwart met rood. Waar staat B04 voor? de oprichting in het jaar 1904. Wat is de populairste voetballer van Bayer? De speler die het meest achterop het Bayer 04 voetbalshirt zien is Lars Bender. Het mooie aan de club is de diversiteit in het elftal. Jonge spelers krijgen een kans en worden op hun beurt afgewisseld met ervaren spelers. Een bezoek brengen aan de BayArena? Boek in de tabel hieronder een voetbalreis op maat.

Bayer Leverkusen Shirt 2024-2025

Kleding en shirts voor een geweldige prijs. Bayer 04 Leverkusen Fußball kunnen we bezoeken in BayArena, Leverkusen met de Duitsland voetbalreizen. In februari 2017 wordt het nieuwe thuisshirt bekend gemaakt. Het uitshirt en Europees / beker voetbalshirt komen in de zomer op de markt. Jako voetbalkleding zien we steeds vaker en dus nu ook in de Bundesliga en DFB Pokal. Vorig seizoen werd nog Champions League gespeeld maar dat gaat nu lastig worden. Vergelijkbare zwart, rode kleding met het Manchester United thuisshirt rood 2020-2021 en bijpassende Mutator adidas Predator 2020 Pogba voetbalschoenen.

 • Jako voetbalkleding
 • Bundesliga en DFB Pokal
 • Kleding in kids en senioren
 • 100% polyester
 • Tenue met short en kousen

Bayer 04 Voetbalreizen

De Bayer 04 voetbalreizen te boeken via de bekende aanbieders. Een verzorgde reis bestaat uit Bayer Leverkusen tickets en overnachting. Het Bayer Leverkusen shirt mag natuurlijk niet ontbreken bij een ervaring zoals Bayer 04 voetbalreizen. Zoals te zien hierboven kan je een voetbalreis boeken vanaf €199 en een voetbalshirt kopen voor €79,95. Het Bayer Leverkusen shirt kids is uiteraard goedkoper. Een voetbalshirt bedrukken? Je eigen naam en nummer is mogelijk maar ook populaire voetballers zoals Bender, Julian Brandt, Paulinho, Leon Bailey en Kevin Volland.

Top 5 producten in de Bayer 04 Leverkusen fanshop:

 1. Bayer 04 thuisshirt
 2. Leverkusen voetbaltenue kids
 3. Bender voetbalshirt
 4. Trainingspak
 5. Bayer Sporttassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *