Puma Valencia Oranje Zwart Uitshirt 2019-20

puma valencia oranje zwart uitshirt 2019-20Hoppa! We hebben het Puma Valencia oranje zwart uitshirt 2019-20 in de shop. Je kunt ook een witte variant kiezen met het Puma Valencia wit thuisshirt 2019-2020. Maak je klaar voor de training of om te chillen in de zomer :).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl ⇑
  • Club: Valencia CF
  • Puma voetbalkleding

Puma is de nieuwe kledingsponsor voor dit seizoen. De kleuren heb je waarschijnlijk wel vaker gezien. We zijn wel erg benieuwd wat jij van het shirt vindt. Naast Cillessen zijn we benieuwd wie er allemaal blijven en wie eventueel het team gaat versterken. Je kunt de shirts ook bedrukken met deze spelers of de helden van vroeger. Ga ook voor het bijpassende Puma Valencia zwart oranje trainingspak 2020-21.

Een goede stap van Japie om bij Valencia CF te gaan spelen of had hij beter een andere club kunnen kiezen?

Puma Valencia Oranje Zwart Uitshirt 2019-20

Zoals gezegd is de kledingsponsor nieuw dit seizoen. Verder zie je wel gewoon de mesh-panelen en is deze ontworpen van 100% polyester. We gaan de uitshirts zien tijdens de uitwedstrijden maar dat is logisch. De club zal actief zijn in La Liga, Copa del Rey en Europa. We hopen dan ook op een mooie seizoen voetbal en misschien zien we Japie weer bezig. Wanneer draag jij voetbalshirts? Ga los met de kleding of kies andere varianten.

  1. Valencia CF eindigt in de top 3 van La Liga
  2. In Europa blijven ze tot na de winterstop
  3. De finale Copa del Rey moet mogelijk zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *