adidas Arsenal Keepers Tenue Blauw 2019-20

adidas arsenal keepers tenue blauw 2019-20Check hier het adidas Arsenal keepers tenue blauw 2019-20 in onze fanshop. Deze heeft een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester. Hier krijg jen een keepersshirt met lange mouwen, short en kousen.

direct bestellen

  • Scoor hier bij Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: junioren en senioren
  • Populair: Leno

Je kunt het prachtige donkere tenue voor de keepers voorbij zien komen in de Barclays Premier League. Uiteraard zal het tenue ook worden gedragen tijdens de wedstrijden in Europa. Helaas is dat wel de Europa League maar ach. Het grote voordeel van het complete tenue is dat je de keeperskousen eigenlijk gratis krijgt. Je kunt de kleding zelf selecteren bij de goedkoopste aanbieder Unisportstore.nl.

https://gph.is/2EZttbd

Het Arsenal keepers tenue is niet meer van Puma maar adidas. Laat je dus niet gek maken door het gifje hierboven. De blauwe basiskleur in het hele tenue maakt het een erg uniek geheel. Je ziet daarnaast de duidelijke gele accenten. “The Gunners” zijn nog op zoek naar een goede 2de keeper naar Leno. We gaan dit keeperstenue zien in het Emirates Stadium of daarbuiten tijdens de wedstrijden van de Premier League, Europa League, League cup en FA cup. Je kunt bij onze aanbieder ook gaat voor een goedkoop Aubameyang uitshirt marmer Arsenal 2020-2021 van dit jaar.

adidas Arsenal Keepers Tenue Blauw 2019-20

Het Arsenal tenue voor keepers 2019/20 is clima-cool ontworpen zoals we gewend zijn van adidas. Puma zien we niet meer terug op de voetbaltenues. Je kunt het keepersshirt bestellen in korte en lange mouwen. Daarnaast is deze voorzien van extra verstevigingen voor het duiken. Bij Unisportstore is het als enige mogelijk om een keepersshirt te bedrukken. Ben jij een fan van Arsenal of vind je dit shirt gewoon lauw? Ga dan los. Vind je dit teveel van het goede? Ga dan voor een los adidas Arsenal blauw keepersshirt 2019-2020.

  • Nieuw voetbalseizoen
  • Keeperskleding en tenues
  • Emirates Stadium
  • The Gunners
  • Hoofdsponsor: Emirates Fly Better
Waar moet ik op letten bij het boeken van een voetbalreis naar Arsenal?

Een voetbalreis richting Arsenal FC kan bij ons worden geboekt. Klik op de blauwe link: voetbalreis Arsenal om het prachtige Emirates Stadium te bezoeken. Je wilt dan wel voetbalkleding of het keeperstenue kunnen dragen? Ga dan hier in 1 ruk door en maak je seizoen compleet. Wij hebben Forzavoetbalreizen en voetbalreizen.com geselecteerd als beste aanbieders. Je ontvangt hier officiële tickets en een fotoboek achteraf. We wensen je veel plezier met het nieuwe seizoen en bijbehorende kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *