adidas Arsenal Blauw Keepersshirt 2019-2020

adidas arsenal blauw keepersshirt 2019-2020Arsenal Football Club met een uniek adidas Arsenal blauw keepersshirt 2019-2020. Wens je ook shorts & kousen? Bekijk dan voor een compleet adidas Arsenal keepers tenue blauw 2019-20.

direct bestellen vsd

  • ⇑ Bestel direct bij Unisportstore.nl
  • Arsenal Football Club
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: 2019/2020

Je kent Bernd Leno inmiddels wel na een jaartje basis bij Arsenal. Ben je fan geworden of was je dat al? We hebben in ieder geval het shirt van deze keeper die je ook op een andere manier kan bedrukken. Ga hier trouwens ook voor een ouder: adidas Arsenal zwart keepersshirt 2020-2021. We wensen je veel plezier met het shirt :).

Stelling: Arsenal moet nog een sterke 2de keeper achter Leno halen?

adidas Arsenal Blauw Keepersshirt 2019-2020

Een shirt met een uniek design in geweldige kleuren al zeggen we zelf. Aankomend seizoen zijn ze weer te zien in de Europa League, Barclays Premier League, FA cup, League cup. Petr Cech is inmiddels pleite en Leno zal nu echt de eerste keeper worden. Shop een keepersshirt voor kinderen, senioren, junior, kids. We zijn benieuwd of Arsenal FC nog een nieuwe keeper gaat kopen om een beetje backup te hebben. Je kunt trouwens ook je eigen naam / nummer op de achterkant krijgen. De bedrukking is een officiële bedrukking wanneer het Premier League logo in de nummers tevoorschijn komen. Ga ook eens langs het adidas Arsenal thuistenue 2022-2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *