adidas Predator 19 Dames Wit Oranje Voetbalschoenen

adidas predator 19 dames wit oranje voetbalschoenen

Scoor hier de adidas predator 19 dames wit oranje voetbalschoenen welke opvolgers zijn van de Ace varianten.

direct bestellen vsd

voetbalshop logo

direct bestellen vsd

unisportstore buttonJe kunt bij Unisporstore de voetbalschoenen bestellen en je krijgt ze morgen al in huis! De complete naam is adidas Predator 19+ PureChaos FG/AG vrouwen voetbalschoenen en in diverse maten. De sokken-achtige fit wordt ook wel Primecut genoemd. Als je kijkt naar de Nike hoge voetbalschoenen met een nieuwere technologie is dit toch een plaatje. Ga los en kies voor deze nieuwste schoenen. De adidas vrouwen voetbalschoenen hebben we in de 19+ PureChaos en Purecontrol varianten :).

  • Goedkoopste geselecteerde aanbieder
  • Beschikbaar in: 26 t/m 41 1/3
  • Dames voetbalschoenen
Predators voor dames met een unieke vrouwelijke pasvorm!⬆️

De sokken-achtige fit zorgt voor steun en door middel van een geweven elastische sok. Je bent dus verzekerd van een perfecte pasvorm. Ga voor een goede pass en schiet met perfectie. Je zult het spel dus dicteren met deze lichtgewicht voetbalschoenen. Het gewicht is 203 gram en is daarmee in 1 klap de concurrentie voor qua gewicht. De noppen van de voetbalschoenen zijn speciaal ontworpen voor zowel natuurlijk ondergronden als kunstgras. In Nederland wel van belang met zoveel kunstvelden.

adidas Predator 19 Dames Wit Oranje Voetbalschoenen

Een groot verschil tmet de voorgaande boots en helemaa qua gewicht. Je kan ze bestellen in diverse maten en morgen kan je ze al dragen op de training. De stof tussen de schoen en voet is dus nog dunner gemaakt. Het materiaal wordt CTRL/FIT genoemd en zorgt voor een lichte voetbalschoen. Ze zijn ook nog eens flexibel ontworpen zodat je behendig kan draaien om het beste uit het spel te halen. De Primekit voetbalschoenen zijn iets beter bestendig tegen diverse weersomstandigheden. De keuze tussen de goedkope adidas voetbalschoenen en de officiële is een bedrag van €80,00 of €250,00 euro.


Het adidas voetbalschoenen speciaal voor vrouwen met geweldige pasvorm. Je krijgt deze betere pasvorm door de dynamische en flexibele stof. Verder is de Techfit supportsysteem helemaal vernieuwd. Maak je veel acties en wil je snel bewegen dan geeft deze sluitende fit het gevoel van eenheid met de been. De ultradunne 3D laag die we zien bij de Primeknit variant zorgt ervoor dat de afstand tussen voet en bal minimaal is geworden. Ideaal om extra grip op de bak te behouden.

  • Predators van adidas
  • FG / AG (natuurlijk en kunstgras)
  • Dust Storm pack
  • Ontworpen voor vrouwen / dames
  • Overzicht: adidas voetbalschoenen ACE

adidas Boots Speciaal voor vrouwen

Deze schoenen zijn ontwikkeld aan de hand van de adidas F50 schoenen. De technologieën zijn dan wel verbeterd maar ook in het verleden waren de voetbalschoenen al heerlijk. Een uniek noppensysteem voor zowel natuurlijke ondergronden als kunstgras. Je zal dus altijd de grip en kracht bewaren door de perfecte basis van de schoenen. We wensen je heel veel plezier met deze prachtige voetbalschoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *