Under Armour Spotlight FG

under armour spotlight fgUnder Armour Spotlight FG met rits kopen? In het overzicht voetbalschoenen de nieuwste UA sneakers. Deze met een synthetisch bovendeel te verkrijgen voor vrouwen, heren en kinderen. Football boots zonder veters met een gewicht van 209 gram.

direct bestellen vsd

  • Beschikbaar in: 38 tot 47,5
  • Inclusief rits
  • Kleuren: groen met zwart

UA Spotlight voetbalschoenen ontworpen met een synthetisch bovendeel. Geweldige voetbalschoenen met rits voor het nieuwe seizoen. De UA boots werden al genoemd in het artikel: voetbal wat heb je nodig. De SpeedForm technologie zorgt voor comfort en een geweldige balcontrole. Voetbalschoenen welke worden gebruikt door Memphis en Xhaka. Shop hierboven direct de UA voetbalschoenen.

Under Armour Spotlight FG

Under Armour Spotlight FG voetbalschoenen zonder veters met stretch materiaal. De fit met elastische eigenschappen maken de football boots tot perfecte schoenen. Een comfortabele pasvorm zelfs met voetbalkousen maken het tot de sneakers van 2017. De balcontrole en balgevoel nog beter dan voorgaande UA schoenen. De innovatieve Under Armour SpeedForm technologie voor de snelle aanvallers, middenvelders maar ook verdedigers. Shop vandaag nog de schoenen met een geweldig noppensysteem. Ga hier ook langs de Memphis voetbalschoenen Under Armour.

  • Stretch materiaal
  • UA voetbalschoenen
  • Comfortabele pasvorm
  • Asymmetrische constructie
  • Under Armour SpeedForm technologie
  • Unieke hielkap

Under Amour Voetbalschoenen

Under Amour voetbalschoenen met een speciale hielconstructie. De fit van de voetbalschoenen zijn buitenaards. Een verlenging van de voet hadden we als een gezien bij de Nike hoge voetbalschoenen. Een explosieve afzet door een geweldig noppensysteem. FG voetbalschoenen wil zeggen natuurlijk ondergronden zoals natuurgras. Een gewicht van 209 gram zodat jij snel langs alle tegenstanders kan sprinten. Een verbeterde lockdown voor een hogere wrijving en meer kracht. Bekijk al onze voetbalschoenen als je via bovenstaande menubalk op voetbalschoenen klikt. Altijd de nieuwste voetbalschoenen volg ons nieuws of volg ons via de sociale kanalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *