Nike Hoge Zaalschoenen

nike hoge zaalschoenenIn het zwart met blauwe accenten de Nike hoge zaalschoenen en de sneakers voor in de zaal. Speciaal gefabriceerd voor zaalvoetbal of andere sporten in de zaal. De Nike hoge voetbalschoenen is het broertje van de Hypervenom varianten alleen in een andere kleur. Voorzien van Non marking zool en voorzien van de naam Dark Lightning pack.

bestel nu

  • Direct naar Unisportstore.nl

De zaalschoenen, Nike straat voetbalschoenen en de ‘gewone’ voetbalschoenen zijn anders ontworpen. Ze hebben een flinke technologische ontwikkeling achter de rug. Een ontwikkeling is de oorzaak dat veel voetbalschoenen en deze opnieuw zijn gelanceerd. De officiële naam van deze zaalschoen is de Nike HypervenomX Proximo IC Dark Pack. IC in de naam wil zeggen indoor en kan dus voor alle typen binnengronden worden gebruikt. Ga hierboven naar de Nike hoge zaalschoenen de maten 38,5 tot 46. Hier ook een overzicht Nike zaalvoetbalschoenen.

  • Zaalvoetbalschoenen
  • Beschikbaar in kids en senioren
  • Edge of darkness pack

Ga je graag naar de sportschool, Cruyff Court of houd je van zaalvoetbal? De bovenstaande sneakers kunnen op iedere gepolijste zaalvloeren worden gebruikt. Uiteraard zijn de schoenen ook geschikt om op een plein te voetballen. Wat maakt deze zaalvoetbalschoenen zo uniek? Allereerst zijn ze uitgerust met een unieke zool om meer grip te krijgen tijdens een actie. Je kunt sneller van richting veranderen zonder een misstap te maken. De speciale EVA tussen-zool zorgt voor extra steun. Zelfs wanneer je speelt op een harde ondergrond is het effect van schokken minimaal. De Nike hoge zaalschoenen zijn geweldig populair dus wij kunnen niet garanderen dat de aanbieder de schoenen op voorraad heeft.

Nike Hoge Zaalschoenen

Deze of zoals ze ook worden genoemd; FC247 Elastico Superfly zoals we ze ook kennen kunnen worden gepersonaliseerd door een vlag en naam aan de zijkant te laten borduren. Je hebt de keuze uit drieëntwintig nationale vlaggen en tien tekens. De Nike hoge zaalschoenen zijn zonder tong ontwikkeld zoals we ook al hebben gezien bij de Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly voor natuurlijke ondergronden. De Nike zaalschoenen 2022 zijn helemaal ontworpen aan de hand van de ideeën van superster Neymar Jr. Kies hier ook de Nike hypervenom schoenen varianten.

  • Neymar zaalschoenen
  • Flyknit
  • 3D structuur
  • Dynamic Fit Collar
  • Hoge zaalschoenen
  • Lichtgewicht

De voetbalschoen en sportschoen voelt aan als lopen op blote voeten omdat het een lichtgewicht betreft. Om een ideale pasvorm te creëren is de schoen gemaakt van flexibel Flyknit materiaal en Dynamic fit collar. De grip op de bal komt door de Brio-kabels die op de schoen lopen. Je hebt zo meer gevoel aan de bal en kunt de bal beter richting meegeven. De 3D structuur zorgt voor een heerlijke bal beheersing. Nike hoge zaalschoenen hebben een normale pasvorm. De fantastische zaalschoenen zijn dus niet alleen prachtig om te zien ze steunen je bij elke beweging die je maakt. Zoek je voetbalschoenen voor een andere ondergrond kijk dan bij de Nike Mercurial lijn.

Zaalvoetbal helemaal jouw sport? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze aanbieders.