Nike Hoge Zaalschoenen

nike hoge zaalschoenenIn het zwart met zilveren accenten de Nike hoge zaalschoenen en de Nike zaalvoetbalschoenen. Speciaal gefabriceerd voor zaalvoetbal of andere sporten in de zaal. De Nike hoge voetbalschoenen is het broertje van de Nike hypervenom schoenen alleen in een andere kleur. Voorzien van Non marking zool en voorzien van de naam Dark Lightning pack.

Kleuren: zwart met zilver
Beschikbaar in: kids, junior en senior
Voetbalschoenen 2017
Overzicht: Zaalvoetbalschoenen

De zaalschoenen Nike, Nike straat voetbalschoenen en de Nike voetbalschoenen hebben een flinke technologische ontwikkeling achter de rug. Een ontwikkeling is de oorzaak dat veel voetbalschoenen en Nike hoge zaalschoenen zijn gelanceerd. De officiële naam van deze zaalschoen is de Nike HypervenomX Proximo IC Dark Lightning Pack. IC in de naam wil zeggen indoor en kan dus voor alle typen binnengronden worden gebruikt. Ga hierboven naar de Nike hoge zaalschoenen de maten 38,5 tot 46.

  • Zaalvoetbalschoenen
  • Beschikbaar in kids en senioren
  • Dark Lightning pack

Ga je graag naar de sportschool, Cruyff Court of houd je van zaalvoetbal? De Nike hoge zaalschoenen kunnen op iedere gepolijste zaalvloeren worden gebruikt. Uiteraard zijn de schoenen ook geschikt om op een plein te voetballen. Wat maakt deze zaalvoetbalschoenen zo uniek? Allereerst zijn ze uitgerust met een unieke zool om meer grip te krijgen tijdens een actie. Je kunt sneller van richting veranderen zonder een misstap te maken. De speciale EVA tussen-zool zorgt voor extra steun. Zelfs wanneer je speelt op een harde ondergrond is het effect van schokken minimaal. De Nike hoge zaalschoenen zijn geweldig populair dus wij kunnen niet garanderen dat de aanbieder de schoenen op voorraad heeft. Hieronder de Nike zaalschoenen kids in de maten van 32 tot 48,5.

bestel nu

Nike Hoge Zaalschoenen

De Nike hoge zaalschoenen of FC247 Elastico Superfly zoals we ze ook kennen kunnen worden gepersonaliseerd door een vlag en naam aan de zijkant te laten borduren. Je hebt de keuze uit drieëntwintig nationale vlaggen en tien tekens. De Nike hoge zaalschoenen zijn zonder tong ontwikkeld zoals we ook al hebben gezien bij de Nike CR7 voetbalschoenen Mercurial Superfly voor natuurlijke ondergronden. De Nike zaalschoenen 2018 zijn helemaal ontworpen aan de hand van de ideeën van superster Neymar Jr.

  • Neymar zaalschoenen
  • Flyknit
  • 3D structuur
  • Dynamic Fit Collar
  • Hoge zaalschoenen
  • Lichtgewicht

De voetbalschoen Nike 2018 voelt aan als lopen op blote voeten omdat het een lichtgewicht betreft. Om een ideale pasvorm te creëren is de schoen gemaakt van flexibel Flyknit materiaal en Dynamic fit collar. De grip op de bal komt door de Brio-kabels die op de schoen lopen. Je hebt zo meer gevoel aan de bal en kunt de bal beter richting meegeven. De 3D structuur zorgt voor een heerlijke bal beheersing. Nike hoge zaalschoenen hebben een normale pasvorm. De fantastische zaalschoenen zijn dus niet alleen prachtig om te zien ze steunen je bij elke beweging die je maakt. Zoek je voetbalschoenen voor een andere ondergrond kijk dan bij de Nike Mercurial lijn. Zaalvoetbal helemaal jouw sport? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze aanbieders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *