RB Salzburg Thuisshirt

nike rb salzburg thuisshirt rood 2021-22Hier het Nike RB Salzburg thuisshirt rood 2021-22 in het rood. Een nieuwe in de shirt shop. Oostenrijkse Bundesliga voetbalkleding is nu dus ook al beschikbaar.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Nike nieuwe kledingsponsor
 • In: kids, kinderen, vrouwen en heren
 • Bijnaam: Die Roten Bullen
 • Stadion: Red Bull Arena

De club uit Oostenrijk met het nieuwe shirt in het rood. Ze spelen de wedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga, beker van Oostenrijk en hopelijk komen ze ver in Europa. De club zit namelijk nog in de Champions League. Je denkt ik ken deze club? Verwar het niet met RasenBallsport Leipzig e.V. uit Duitsland.

Nike RB Salzburg Thuisshirt Rood 2021-22

Wil jij deze kopen? Nieuwe voetbalshirts zijn altijd populair als een club ver komt in de Champions League. Nieuw shirt zien we je denken? Een rood voetbalshirt die we nog kennen maar dit is toch echt een ander. De club heeft het plaatsje in de top 25 afgepakt van het Schalke 04 shirt. Je kan het gokken maar ze hebben hoofdsponsor Red Bull. Het shirt is voorzien van een v-hals en de bekende Nike kenmerken. Nike vinden we terug als logo op de linkerborst en het FC club logo op de rechter. Het Red Bull Salzburg thuistenue 2021/22 met wit broekje en rode sokken gaan we in alle bekende competities terug zien. Je kunt los want dit voetbalshirt is er voor kids, kinderen en senioren.

 • Hoofdsponsor: Red Bull
 • Oprichting: 6 april 2005

Nike Red Bull Voetbalshirts

Een Nike RB Salzburg Uitshirt Donkerblauw 2021-22 en Europees shirt laat nog even op zich wachten. Nike heeft dan ook zorgdragend voor al de diverse kledingstukken. We zijn benieuwd of ze nog met een Europees tenue komen. Een shirt maak je compleet met voetbalbroekje en kousen voor een compleet voetbaltenue. Voetbalshirts in de categorie voetbalshirts top 25 kopen voor de voetbalreizen en om gewoon te dragen. Officiële bedrukking van sterspelers of eigen naam en nummer kan natuurlijk ook. Volwassenen shirts voor ongeveer €84,95 en voor kinderen €69,95. Snelle levering en gratis verzenden kan bij al onze aanbieders.

De top producten uit de fanshop:

 1. Red Bull thuisshirt
 2. Trainingspak
 3. Voetbalreizen
 4. Trainingskleding
 5. Sjaal en muts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *