Nike Mercurial SuperflyX 6 Academy IC

nike mercurial superflyx 6 academy icIndoor zaalvoetbalschoenen met nu de Nike Mercurial SuperflyX 6 Academy IC in de hoge variant bestellen? Indoor zaalvoetbalschoenen met ook de lage variant: Nike Mercurial VaporX 12 Pro IC Oranje.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Maten: 34,5 tot 48,5
  • Mercurial Flyknit 360

Zaalvoetbalschoenen van Nike met de nieuwste Flyknit 360. Een vernieuwing is de Flyknit 360 voor een beter balgevoel en controle.

Nike Mercurial SuperflyX 6 Academy IC

Indoor Mercurial hoge zaalvoetbalschoenen met non marking zool voor de wedstrijden in de zaal. Een groot fan van hoge zaalvoetbalschoenen van de beste kwaliteit? De nieuwe Dynamic Fit Collar voor een betere passing en comfort. Een compleet nieuwe generatie zaalvoetbalschoenen van Nike voor kinderen, kids, junioren, heren, mannen, vrouwen en dames. Mercurial’s welke vooral zijn ontworpen voor snelheidsduivels maar ook voor de sterspeler in de zaal. Shop de nieuwste Nike zaalvoetbalschoenen in de schoenenshop.

Indoor Mercurial hoge zaalvoetbalschoenen

Voetbalshirtsdirect.nl met de lichtgewicht zaalschoenen met een grote M op de achterkant. De Nikeskin is ook dunner gemaakt voor een betere passing en schotvermogen. Inmiddels wegen de hoge zaalschoenen slechts 249 gram. Een geweldige zool voor meer grip en een sok welke daadwerkelijk voelt als een sok. De interne hielvorming met Nike lockdown voor een ademend gevoel in de indoor Mercurial hoge zaalvoetbalschoenen. Speel je vaak op gepolijste zaalvloeren of vind je ze prachtig onder je kleding? Shop de zaalvoetbalschoenen dan al lifestyle item.

  • IC = Indoor
  • Lichtgewicht 249 gram
  • Lockdown en Nikeskin
  • Dynamic Fit Collar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *