Champions League Voetbal

champions league voetbalDe Champions League voetbal is speciaal ontworpen voor de Champions League. Welke topclubs staan in de finale staan in NSK Olimpiejsky in Kiev. De finale wordt gespeeld op 26 mei 2018 in verband met de zomertoernooien.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €9,00
  • Trainingsbal €29,95
  • Officiële wedstrijdbal

De Champions League voetbal zal al eerder in gebruik worden genomen. Het is natuurlijk geweldig om de officiële wedstrijdbal in huis te hebben. De finale edities van vorige jaren was wederom Real Madrid – Atletico en 2014-2015 was het; Barcelona tegen Juventus maar ook Real Madrid – Juventus in 2017. Hier het adidas voetbal Oceaunz Pro WK vrouwen 2023 wedstrijdbal witnavyblauw.

De finalisten van vorige jaren maken nog steeds deel uit van de Champions League dus wie zal het zeggen? Clubs uit de Eredivisie zijn het seizoen 2017-2018 gaan we niet meer zien in de tweede ronde Champions League. De Champions League uitslagen en de Champions League loting vind je in ons artikelen Champions League. De prijzen vallen hoog uit omdat de originele Champions League voetbal betreft. Ben je niet helemaal tevreden kijk dan bij de Champions League training bal of de andere adidas voetballen.

Champions League Voetbal

voetbal displaykofferWat kan je nu eigenlijk met een Champions League voetbal? Aangezien het een adidas voetbal betreft is deze uitgerust met de beste materialen. De buitenkant is van leer en verder is de voetbal uitgerust met een perfecte binnen bal. De adidas Champions League voetbal kan dus gebruikt worden op het voetbalveld. Het is ook een perfect voetbal om handtekeningen van jouw favoriete spelers te verzamelen. Het wordt dan een voetbal die alleen maar meer waard kan worden. Ben je een echte voetballiefhebber dan kan je de Champions League voetbal zoals hiernaast weergegeven uitstallen. Het is mogelijk om via ons collectors items te krijgen.

Champions League Training Bal

De Champions League training bal is stukken goedkoper. Bestel je meer dan 5 Champions League voetballen dan kan de korting al snel oplopen tot 15%. Voetbalshirts met handtekening komt het meest voor maar sinds kort ook voetbalschoenen en voetbalballen met handtekeningen. Laat het ons weten via info@voetbalshirtsdirect.nl. We hopen dat je nog veel plezier zult beleven aan de fantastische wedstrijden die de Champions League te bieden heeft. Ga hier ook voor een Eredivisie voetbal Derbystar.

Champions League Finale Bal 2018

De Champions League finale bal speciaal ontworpen voor het seizoen 2017-2018 in de UEFA Champions League. Het legendarische NSK Olimpiejsky zal het strijdtoneel zijn van de finale maar de finales voorafgaand aan de finale maken ook gebruik van deze Champions League finale bal. Een adidas voetbal is uniek ontworpen zonder stiksels aan de buitenkant. De Champions League finale voetbal is verder thermisch gelijmd en zorgt voor minder wateropname. De UEFA heeft de voetbal goedgekeurd op alle mogelijke manieren zoals omtrek en bounce. We hopen op een prachtige finale in Kiev!

  • NSK Olimpiejsky, Kiev
  • Champions League Finale
  • Voetballen
  • UEFA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *