Eredivisie Voetbal Derbystar

eredivisie voetbal derbystarDe Eredivisie voetbal Derbystar wordt gebruikt in de wedstrijden van clubs uit de Eredivisie. Dezelfde kleuren als de Champions League voetbal. Ideaal om handtekeningen van sterspelers van Ajax, Feyenoord of PSV te verzamelen.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €24,99
  • Voetbalballen
  • Beschikbaar in: Bal Sz 3 tot 5

Een Eredivisie voetbal Derbystar kopen? In onze Ajax fanshop hebben we bijvoorbeeld een Ajax handtekeningenbal. De Eredivisie voetbal Derbystar op de afbeelding betreft de originele voetbal, uiteraard zijn ook de goedkopere varianten beschikbaar. Hier hebben we ook het adidas UEFA Champions League finale voetbal 2024.

De Eredivisie voetballen zijn te verkrijgen in replica en origineel. Ga hier naar het overzicht voetballen om een goedkope voetbal te selecteren. Tijdens beelden Eredivisie voetbal komt de bal langs bij clubs met als sportgigant adidas. Het grote verschil met bijvoorbeeld de Champions League voetbal of andere competities is dat de bal bestaat uit zes vlakken. De voetbal is dus te vergelijken met de Brazuca van het WK voetbal 2014. De prijzen van deze liggen aan de hoge kant omdat deze van kwaliteit materiaal is ontwikkeld.

  • Competitie: Eredivisie
  • Merk: Derbystar
  • Naadloze wedstrijdbal
  • Kleuren: wit en zwart

Eredivisie Voetbal Derbystar

Hoe wordt deze ook genoemd? Het is de Derbystar Eredivisie Brillant wedstrijdbal. De prachtige Brillant is naadloos en thermische verlijmd. De Naadloze wedstrijdbal zorgt voor een geringe vochtopname waardoor je een betere balbehandeling kunt hebben. Bij een nieuwe wedstrijdbal wordt deze eerste getest door de FIFA. In dit geval waren het de sterspelers, Messi, James Rodriguez en Bale die de voetbal hebben getest en goedgekeurd. Waar bestaat de voetbal uit? De Derbystar Eredivisie Brillant is gemaakt van 15 procent katoen en 85% polyurethaan. Voor de goede voetballer is het heerlijk om een schot of pass te leveren met de Derbystar voetbal aangezien de voetbal een stabiele balvlucht heeft door het gewicht. De professionele voetbal gaan we zien tot 2025 en is een ideaal cadeau voor hem. Zoek je een houder om een voetbalwand te creëren neem dan contact met ons op via info@voetbalshirtsdirect.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *