Nike Trainingspak 2018 Camo Club Grijs Wit

nike trainingspak 2018 camo club grijs witNiet direct verbonden aan een club met het Nike trainingspak 2018 Camo Club grijs wit. Bij Voetbalshirtsdirect.nl en te vergelijken met het Nigeria trainingspak 2018-2019. Een Nike camouflage NSW FZ presentatiepak ideaal om in te trainen of dagelijk te dragen.

direct bestellen vsd

+ Direct naar Unisportstore.nl

+ Camouflage club

+ Trainingsjack / trainingsbroek

Nike trainingspakken om in te sporten worden Dri-FIT ontworpen. Mooi aan het pak is niet alleen de camouflage maar ook het oude Nike logo.

Nike Trainingspak 2018 Camo Club Grijs Wit

Het complete trainingspak met een hoodie NSW FZ en trainingsbroek. Zoals gezegd een basis met 2 verschillende kleuren grijs. Het gaat om een donkergrijs en lichtgrijs met witte accenten. Naar de training of te chillen op school? Heerlijk om een trainingspak te dragen. We hebben Dybala al gezien in het Nike camouflage NSW FZ presentatiepak. Beschikbaar voor heren, vrouwen, kids, kinderen, junioren in de store. Aan de uiteinden van de mouwen, maag en pijpen een elastische donkergrijze band. Je kunt het pak hier bestellen en vormt zich naar je lichaam. Ontworpen met een Dri-FIT, mesh-gaatjes, 100% polyester en normale pasvorm voor jong en oud.

  • Presentatie, joggingspakken
  • Nike NSW FZ
  • Camouflage sportkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *