Sevilla FC Thuisshirt 2019-2020

sevilla fc thuisshirt 2019-2020Een shirt nieuw ontworpen door Nike met het Sevilla FC thuisshirt 2019-2020. Je kunt ook kiezen voor het uitshirt in het rood als je een beetje afwisseling wilt. Welke naam zou jij achterop kiezen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Sevilla Football Club kleding
  • Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan

Het Sevilla FC thuisshirt is in Spanje geweldig populair. Nu in Nederland ook omdat Luuk de Jong daar nu in de spits staat. De club die recent drie maal op rij de Europa League heeft gewonnen, beschikt ieder seizoen over goede spelers. Nike heeft voor een fris design gezorgd. Wij zorgen hierboven voor de aanbieder met de beste prijs in de maten S tot XXL van het Sevilla Atletico shirt.

Het thuisshirt is ontworpen door Nike met Dri-FIT technologie. In de verleden waren het nog Warrior Sports en New Balance die de kleding verzorgde. Sevilla voetbalshirts zoals je hierboven ziet met de normale kleuren. Een thuisshirt is bijna altijd geheel wit. In het shirt zitten rode accenten verwerkt. Het clublogo is in het rood terug te vinden op de rechterborst. Het Nike logo bevindt zich op de linkerborst in het rood. De schouder en mouw zijn eveneens bewerkt met rode kleuren. Een zeer uniek shirt die zeker niet mag ontbreken in je collectie.

Sevilla FC Thuisshirt 2019-2020

Het voetbalshirt van Nike is slimfit ontworpen. Uiteraard is het weer mogelijk om een spelersnaam of eigen naam op het Sevilla shirt thuis te laten bedrukken. Bedrukte voetbaltenues kunnen niet worden teruggestuurd en brengen extra kosten met zich mee. We zien het shirt in de Primera Division, Copa del Rey en de Champions League. Je kunt ook diverse bijpassende kleding en schoenen bestellen. Hier kan je ook direct naar het Sevilla FC uitshirt rood wit 2019-2020

Sevilla FC gaat weer is successen boeken in Europa met deze selectie

De club is door de tripple winst van de Europa League qua populariteit gestegen. Toch is dit alweer een paar jaar geleden. Veel geld voor grote spelers is er nooit waardoor een vaak wat ouder team altijd goed wordt neergezet. Spelers als Ferando Navarro en Jose Antonio Reyes (inmiddels overleden) speelden tot voor kort een belangrijke rol in de selectie. Sevilla FC is opgericht in 1905. De club is in 2000 nog een keer gedegradeerd maar kwam een seizoen later alweer terug. Seizoen 2006-2007 gaat de geschiedenisboeken in als een bijzonder jaar. De club wist de UEFA Cup te winnen en even later ook de Europese Supercup met een overtuigende 3-0 van Barcelona. In hetzelfde seizoen werd voor het eerst in de historie de Champions League gehaald.

  • 1x Primera Division
  • 5x Copa del Rey
  • 4x UEFA/Europa League

Bezoek Sevilla FC als Voetbaltrip

Het prachtige stadion Ramon Sanchez Pizjuan kan al vanaf €199 worden bezocht inclusief voetbalkaarten en overnachting.

Wil jij een voetbalreis naar Sevilla meemaken? Het kan bij onze aanbieder Forzavoetbalreizen. Je kunt nu gemakkelijk een pakket samenstellen waaronder Sevilla tickets, overnachting en vervoer net wat jij wenst. Heerlijk om een wedstrijd mee te maken van deze prachtige club uit Spanje. Uiteraard mag tijdens een trip het thuisshirt niet ontbreken. Bekijk ook eens het overzicht voetbalreizen Spanje via onze zoekfunctie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *