Sevilla FC Uitshirt Rood Wit 2019-2020

sevilla fc uitshirt rood wit 2019-2020Koop bij ons het Sevilla fc uitshirt rood wit 2019-2020. Je ziet direct de opvallende kleur met witte mouwen. De voetbalshirts hebben in ieder geval een normale pasvorm. Wat vind je van deze rode variant?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Sevilla FC tenues uit
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan

Een van de mooie dingen van de Sevilla lijn qua voetbalkleding zijn de diverse ontwerpen van de Sevilla FC shirts. Zowel het thuisshirt en het voetbalshirt uit maar ook het 3e shirt hebben allemaal een verschillend design. Dit maakt de club erg aantrekkelijk maakt om wekelijks naar te kijken. Je kunt ook kiezen voor het Sevilla FC thuisshirt 2019-2020 in het wit of ga eens voor het Sevilla fc 3de shirt blauw 2019-2020.

Pubquiz vraag: welke voetballer heeft als Sterfdag: 01.06.2019?

Het voetbalshirt uit zullen we dit seizoen weer gaan zien tijdens de uitwedstrijden van de club in Primera Division. Het Sevilla shirt van vorig jaar ook rood. We wel kunnen stellen dat de club gecharmeerd is van het experimenteren, en met succes! Het uitshirt is tevens dit jaar weer te zien in Europa. Ze hebben een aantal jaar geleden nog de Europa League 3x achter elkaar gewonnen.

Sevilla FC Uitshirt Rood Wit 2019-2020

Het Nike Sevilla FC shirt uit heeft een mooie rustgevende en vooral sprankelend uiterlijk. Wat vooral opvalt is de mooie felle kleur rood. Deze kleur wordt afgewisseld door de witte vlakken welke verticaal over het voetbalshirt lopen. Het Nike shirt is ontworpen door de producent Nike. Nike is vooral bekend omdat het de grootste kledingsponsor in het voetbal is. Nike sponsort steeds meer voetbalclubs dit seizoen dus ga snel voor een shirt in de store.

Een niewe voetbalshirt welke weer kan worden bedrukt voor €14,95

Het shirt is voorzien van een v kraag met een witte omlijning. Verder is het Sevilla logo terug te zien op de linkerborst (wanneer je het shirt draagt) en het Nike logo op de rechterborst. Het gehele Sevilla thuis tenue is ontworpen met vochtwerend materiaal waardoor de kleding droog blijft aanvoelen op de huid. Ben je dus een echte fan van de Primera Division competitie in Spanje en gaat je hart echt uit naar Sevilla FC? Het nieuwe uitshirt is dan echt iets voor jou. Bestel vandaag en je hebt deze binnen 2 werkdagen in huis.

  • Primera Division
  • Nike Dri-FIT technology
  • Transfer: Luuk de Jong
  • Sevilla Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *