Sevilla FC 3de Shirt Blauw 2019-2020

sevilla fc 3de shirt blauw 2019-2020Koop bij ons het Sevilla FC 3de shirt blauw 2019-2020 in de fanshop! Hier de voetbalshirts met ook het thuisshiret en meer Nike voetbalkleding. Ramon Sanchez Pizjuan zal het toneel zijn voor de Europese wedstrijden, La Liga en Copa del Rey.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Kleuren blauw met wit

Je gaat het shirt zien in stadion: Ramon Sanchez Pizjuan tijdens Europese wedstrijden. De producent van het Sevilla shirt is Nike welke ook zeer mooi is weergegeven op de rechterborst van het voetbalshirt. Sevilla FC zal zeker weer proberen om het onderste uit de kan te halen dit seizoen. De club zal te zien zijn in de Primera Division, de Spaanse beker en ook weer in Europa. Je kunt ook voor het Sevilla FC thuisshirt 2019-2020 gaan.

Luuk de Jong gaat het maken in de selectie van Sevilla

De nieuwe coach zal het met zijn team moeten opnemen tegen de grote clubs als Barcelona, Atletico Madrid en Real Madrid. We zijn dus erg benieuwd hoe de wedstrijden dit seizoen zullen gaan verlopen. In ieder geval ziet het nieuwe voetbalshirt er fenomenaal uit en zal zeker veel te zien zijn tijdens de wedstrijden. Naast de blauwe kleur zijn er witte elementen terug te vinden voor de Europese duels. Een totaaloverzicht via de blauwe link: Sevilla.

Een shirt bedrukken kan al vanaf €14,95

Sevilla FC 3de Shirt Blauw 2019-2020

Het Nike Sevilla 3rd voetbalshirt Europees 2019/20 is uitgekomen met een gehele blauwe basiskleur. Door deze solide mooie kleur straalt het shirt en het tenue gelijk de kwaliteit uit die je verwacht dat het heeft. De kraag is een soort ronde v hals. Het Nike logo is mooi wit waardoor dit goed afgestemd is op de rest van het voetbalshirt. Nike heeft een vochtafdrijvend materiaal verwerkt in de kleding zodat je ten alle tijden een droog shirt op huid voelt. Ook helpt het materiaal met het reguleren van je lichaamstemperatuur. Ben je dus een echte Sevilla fan en kun je geen genoeg krijgen van alle topwedstrijden van de club? Scoor dan dit voetbalshirt

  • Sevilla Europese voetbalkleding
  • Club: Sevilla FC
  • Nike Dri-FIT technologie
  • Hoofdsponsor: Marathon Bet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *