AZ Alkmaar Trainingspak 2018-2019

az alkmaar trainingspak 2018-2019Presentatiepakken met 1/4 zip jack zoals het AZ Alkmaar trainingspak 2018-2019 kopen? In de AZ fanshop bijvoorbeeld ook het nieuwste donkere Nike AZ Alkmaar trainingspak zwart 2020-2021. Hoofdsponsor: AFAS Software in het midden met een zwarte trainingsbroek. Kies de trainingskleding voor kinderen, heren en vrouwen in de fanshop.

+ AZ Alkmaar trainingskleding

+ Alkmaar Zaanstreek

+ Rood 1/4 zip / zwarte trainingsbroek

Under Armour voetbal trainingspakken voor de Eredivisie, KNVB beker en Europa. Ga hierboven voor de voetbal trainingspakken AZ Alkmaar bestaande uit een trainingsbroek en 1/4 zip jack. Op het pak zichtbaar hoofdsponsor: AFAS Software.

direct bestellen vsd

AZ Alkmaar Trainingspak 2018-2019

Een prachtig AZ Under Armour trainingspak rood zwart 2018/19 in de online fanstore. Under Armour AZ presentatiepakken outlet met een bijzondere 1/4 zip jack variant. Aan de uiteinden van de mouwen is het open voor een comfortabel gevoel. De ritsen en openingen om te luchten en een perfecte lichaamstemperatuur. 100% polyester maar ook met een normale pasvorm voor kids, junior, heren, vrouwen, dames en kinderen. Voetbalshirtsdirect.nl met de nieuwste Under Armour trainingspakken van AZ. In het midden de opvallende hoofdsponsor AFAS Software.

  • Club: AZ Alkmaar
  • Trainingskleding, Presentatiepakken
  • 4-way stretchstof
  • Voetbalkleding: Under Armourr
  • 100% polyester en normale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *